Ļoti garšīgs un sulīgs ābolu pīrāgs. Pagatavojiet to pannā 5 minūtēs + cepšanas laiks. Iesaku visiem pamēģināt!
Sastāvdaļas:
Olas -2 gab.
Cukurs 3-5 ēdamkarotes (50-80 g)
vaniļas cukurs – 1 tējk
Sāls – šķipsniņa
Jogurts vai skābs krējums – 3 ēdamkarotes (120 g)
augu eļļa – 2 ēdamkarotes (20 g)
Milti – 1 glāze 250 ml (160 g)
Cepamais pulveris – 2 tējk.
Āboli – 3 gab (400 g)
Sviests – 10 g
Cep (cep) pannā uz mazākās uguns zem vāka 30 – 40 minūtes, apgriež un cep vēl 10 minūtes.
Pagatavošana:
Bļodā sasit 2 olas (lielas vai vidējas), pievieno 3 ēdamkarotes cukura (60 g), 1 tējkaroti vaniļas cukura (5 g) un šķipsniņu sāls. Puto 2-3 minūtes, līdz cukurs izšķīst.
Pēc tam pievienojiet 3 ēdamkarotes jebkura tauku satura skāba krējuma vai biezu jogurtu, pēc tam 2 ēdamkarotes eļļas Sajauc.
Lasi vēl: Nav jāgatavo nekādas tortes. Ātri un viegli pagatavojams apburošs ābolu un krēma pīrāgs
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk