Pārtikas piedevas- ķīmiskas vielas, ko izmanto produktu gatavošanā, lai uzlabotu garšu, smaržu, krāsu un lai uzlabotu sātīguma sajūtu vai arī lai paildzinātu derīguma termiņu produktiem – tas viss var nodarīt tavam organismam pāri.
VIDEO:
Spied tālāk, lai iepazītos ar raksta saturu.
Tevi noteikti interesēs
- Kā pabarot visu ģimeni par nedaudz vairāk kā 6 eiro: gardu vakariņu recepte
- Ko nevajadzētu darīt 24. decembrī, pretējā gadījumā svētku brīvdienas var būt neizdevušās: tautas zīmes
- Svētku galds kā bagātīgi ziedošs dārzs: siera rozītes gurķu “vāzītēs”, kas garšo visiem un top nieka 10 minūtēs
- TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska nonākusi visai neparastā situācijā: ”Sākumā nesapratu, kas īsti notiek”
- Pusgadu tikos ar mājīgu un ideālu sievieti (50), bet vakariņu laikā viņa pateica vienu frāzi, un es beidzot sapratu, kas es viņai biju visus šos mēnešus
- Tik gaisīgs un maigs pīrāgs “Āboli sniegā”: gatavojam gardāko un vienkāršāko mājas kārumu pie tējas








