Pārtikas piedevas- ķīmiskas vielas, ko izmanto produktu gatavošanā, lai uzlabotu garšu, smaržu, krāsu un lai uzlabotu sātīguma sajūtu vai arī lai paildzinātu derīguma termiņu produktiem – tas viss var nodarīt tavam organismam pāri.
Spied tālāk, lai iepazītos ar raksta saturu.
Tevi noteikti interesēs
- Kapēc pirms vārīšanas nedrīkt likt kartupeļus aukstā ūdenī un ko vēl darīt citādākby Rinalds Bergmanis
- Fotogrāfam populārā dabas tūrisma vietā Valmieras novadā izdodas tikt pie unikāliem kadriem: lāči, kas pamana kameru… (video)by Laura Blūma
- Visu mantu nolēmām atstāt meitai, kura dzīvo Dobelē: kad dēls to uzzināja, viņa rīcība apgrieza mūsu dzīvi kājām gaisāby Rinalds Bergmanis