5 skaisti sieviešu vārdi, kas kļūdaini tiek uzskatīti par nelaimi nesošiem

Kā vecāki izvēlas vārdu savam mazulim? Šeit viss ir individuāli. Daži lasa interpretu skaidrojumus un paļaujas uz vārdu nozīmi, citi izmanto baznīcas kalendāru, citi klausās radinieku padomus, bet vēl citi uzticas savai intuīcijai.

Dažkārt cilvēki internetā aizgūtnēm runā par to, kādu vārdu bērnam nevajadzētu dot, jo tas it kā nesot nelaimi. Bet tas ne vienmēr atbilst patiesībai. Mēs nolēmām atspēkot mītus attiecībā uz pieciem mūsu izvēlētiem sieviešu vārdiem.

 

Ināra

Runā, ka sievietēm, kam dots vārds Ināra, ir neticami sarežģīts raksturs. Pastāv uzskats, ka dāmas ar šādu vārdu bieži vajā neveiksmes personīgajā dzīvē un cienīga partnera meklējumos.

Taču patiesībā tas tā nemaz nav. Šā vārda īpašniecēm ir spēcīga griba un vēlme sasniegt savus mērķus, lai ko tas maksātu.

Ināras var būt spītīgas, bet tas atkarīgs no viņu audzināšanas. Ja šīs meitenes tiek audzinātas ar mīlestību un gādību, viņas izaugs paklausīgas, maigas un neticami laimīgas. Bet neveiksmes viņu personīgajā dzīvē – tas ir tikai mīts.

 

Krista

Tiek aplami uzskatīts, ka sievietes ar šādu vārdu pēc dabas ir aukstas. Saskaņā ar apgalvojumiem viņas atgrūž cilvēkus no sevis un pašas no tā cieš.

Patiesībā, ja vecāki jau no bērnības cels meitenes pašapziņu un palīdzēs viņai uzticēties cilvēkiem, tad viņai nebūs jāsaskaras ar iepriekš minētajām sekām. Ar Kristu vienmēr būs patīkami sazināties. Šā vārda īpašnieces ir uzticamas līdzgaitnieces un izcilas partneres mīlestībā, kā arī labas mātes, kuras pašaizliedzīgi rūpējas par saviem bērniem.

 

Dina

Pastāv viedoklis, ka sievietes ar šādu vārdu ir lepnas, viegli aizvainojamas un impulsīvas. Speciālisti arī uzskata, ka šim vārdam ir diezgan sarežģīta enerģētika, tāpēc daudzas sievietes neuzdrošinās dot meitām vārdu Dina.

Patiesībā šā vārda īpašnieces vienmēr seko saviem sapņiem un sasniedz savus mērķus. Viņas gūst panākumus karjerā un ir lieliskas mājas pavarda sargātājas. Ja Dina satiek sevis cienīgu partneri, tad sākumā minētās rakstura iezīmes nebūs īpaši izteiktas.

 

Vera

Pastāv mīts, ka šā vārda enerģija nav spējīga aizsargāt tās īpašnieci no nelaimēm.

Patiesībā sievietes, kam dots vārds Vera, ir jūtīgas un radošas. Viņas pēc dabas ir sapņotājas. Dažreiz viņām ir grūti izveidot labu karjeru vai gūt atzinību, “ejot pāri līķiem”. Bet tas nepavisam nav šo sieviešu mērķis. Ar savu pieķeršanos un mīlestību viņas iekaro apkārtējo sirdis un izpelnās pozitīvu attieksmi pret sevi.

Lasi vēl: Es vienmēr gatavoju šīs “Skaistules” sviestmaizes svētku galdam; Tās ir neticami garšīgas, lētas un kārdinošas

 

Irēna

Irēnai piemīt sacensību gars, kas izpaužas jau no agras bērnības. Tiek kļūdaini uzskatīts, ka šīs dāmas var aizēnot savu partneri, pateicoties saviem talantiem. Viņām it kā esot grūti atrast kompromisu, uzsākt dialogu un nodibināt darba un personiskos sakarus.

Bet patiesībā Irēnas meklē mīlestību. Viņas ir absolūti mājas cilvēki, kuri dievina savu ģimeni un draugus. Šī dāmas vienmēr ir gatavas palīdzēt un dot noderīgus padomus tuviniekiem un draugiem. Ja vecāki audzinās Irēnu ar mīlestību, rūpēm un iejūtību, pārmērīgais sacensību gars viņā izzudīs.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment