1. Maize ar tunci “Samuraju gaumē”
Šai receptei nav svarīgi kāds maizes pildījums būs, galvenais lai būtu alumīnija traukā.
2. Pasta ar tomātu mērci
Pastu mēs atradīsim vēlāk, bet tagad vispirms mērce. Tā kā uzreiz konservu attaisāmo nevar atrast, sagatavo rīkus atvēršanai – āmuru, bīdmēru, cirtni. Ja tev apnīk tā noņemšanās, dodies pie nākamās receptes.
3. Šķiņķis ar sieru
Ar porcijām vienmēr grūti ir uzminēt, it īpaši ja gatavo draugu kompānijai. Uzcep šķiņķi un tad pievieno sieru vai kaut ko līdzīgu sieram.
4. Ravioli “Ja nu gadījumā ciemiņi iebruks ciemos”
Žēl, ka nav palikusi pāri vairs tomātu mērce, tomēr sietiņu ļoti labi aizvietos tenisa rakete.
5. Asorti – “Drakona elpošana”
Ļoti labi sanāk no aizmirstiem produktiem cepeškrāsnī, kas ir piedeguši.
6. Fantāzijas pica
Iegaumē vai tomēr neesi šai picai pievienojis pulksteni vai savu telefonu. Lielas gumijas lelles, vai gumijas, labāk tāda lietas likt pēc tam, lai izgreznotu, nevis cepšanas brīdī cepeškrāsnī.
Avots: www.maximonline.ru
Tevi noteikti interesēs
- Stiprs sals vai atgriezies rudens: meteorologs Toms Bricis paziņo, kādi laika apstākļi Latvijā būs līdz 10. decembrim
- Seno vikingu un arī baltu cilšu īpašais laiks “Jūls”: tas sākas 2. decembrī – lai piesaistītu veiksmi, jāizdara 5 lietas
- Milzīgs suns pieklīda pie manas mājas Talsos – 5 dienas neēda un nedzēra, tikai skatījās mežā un tad es sapratu ko viņš vēro
- Dzintris Kolāts dalās pieredzē pēc tikšanās ar diviem lāčiem mežā un atklāj, no kā milzīgie plēsēji baidās
- Pagatavo ziemas logu šķidrumu pats, izmantojot 3 pavisam vienkāršas sastāvdaļas, kas jau ir mājās
- Tas sāksies 5. decembrī un ilgs 20 dienas: laikapstākļu prognoze












