6 garderobes iezīmes, pēc kurām pūlī var pazīt bagātu dāmu

 

Bagātīgie zina piemērotības likumu

Tas nozīmē, ka viņi nekad neparādīsies uz melnbaltu balli sarkanā kleitā un uz rīta kafiju neapģērbsies tā, it kā tā būtu viņu pēdējā reize (ja vien, protams, tā nav biznesa tikšanās). Viņiem vienmēr ir skaidrs tērpu sadalījums: slēpošanas kūrortā, uz skriešanas braucienu vai uz saviesīgu pasākumu – tiem jābūt atšķirīgiem.

Kad naudas ir maz, sievietes cenšas izvēlēties universālu kleitu, ko var valkāt gan uz korporatīvo pasākumu, gan uz dēla kāzām, gan uz kafejnīcu. Tas nav nosodījums, vienkārši nepiemēroti tērpi vienmēr piesaista uzmanību.

 

Viņas neaizmirst arī par aksesuāriem

Šalles, somas un rotaslietas lieliski papildina pat visvienkāršāko tērpu, padarot to interesantāku un dārgāku. Turklāt tie var arī koriģēt figūru, aizēnot seju un paslēpt trūkumus. Kakla šalle, piemēram, labi paslēpj dubulto zodu, bet soma ar skaidru formu vienmēr izskatās dārga un paceļ tēlu jaunā līmenī.

Protams, šo tehniku izmanto arī parastas sievietes, taču žēl, ka ne vienmēr pareizi. Viņas uzvelk bezformīgas somas ar klasisku mēteli un iegādājas kliedzošu bižutēriju, kas izskatās atklāti lēti. Nedariet tā.

 

Viņām patīk neitrāli toņi

Šeit nav par ko runāt. Vienkrāsains tonis vienmēr ir uzvarētājs. Šādas krāsas ir viegli kombinējamas savā starpā, izskatās dārgas un bagātīgas un uzsver statusu. Tāpēc, ja izvēlaties starp košu tuniku un vienkrāsainu kleitu-futlāru – izvēlieties otro.

Taču arī šeit ir izņēmumi. Piemēram, britu aktrises Helēnas Bonhemas Kārteres stils – tas ir tāds pats paviršums un gariņš, lai gan finansiālā situācija acīmredzot nesūdzas. Daudz kas, protams, ir atkarīgs no vēlmēm. Un, ja jūs neesat pasaules slavenība, kurai viss var tikt vaļā, labāk pievērsiet uzmanību neitrāliem toņiem.

 

Viņu apģērbs vienmēr ir glīts

Un jūs varat iebilst, jo kārtīgums ir lēts un galvenais, kas to kavē, – cilvēka slinkums. Bet es iebilstu. Kārpiņi uz trikotāžas apģērba ne vienmēr liecina par to, ka trūkst pienācīgas kopšanas. Galu galā, ja nav naudas kvalitatīvam velkatam no kašmira, sieviete pērk akrilu. Tas ātri vien sabojājas, un jaunam nav naudas – apburtais loks.

Vai vēl viens. Netīri apavi – bieža parādība ārpus sezonas. Un tiem, kas ceļo ar personīgo automašīnu, acīmredzot ir vieglāk to uzturēt tīru. Jo viņi neskrien pāri peļķēm un no rīta netrinās ar netīru autobusu. Lūk, tas ir tas, ko jūs redzat.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment