1. Visi baltā vīna veidi
Sarkanos vīnus atstāj ziemas vakariem. Vīna krāsa vasarā – balta. Baltais vīns atdziest ilgāk nekā sarkanais vīns, tāpēc tas lieliski iederas pie zivs ēdieniem, salātiem un saldējumiem. Pat pie baltā vīna vari pievienot dažus ledus gabaliņus un nekas slikts nenotiks.
2. Margarita
Lūk ironija – izdzert karstumā 50 g tekilas ir daudz ļaunāk nekā sajaukt 50 g tekilas ar ledu un cukura sīrupu un tikai pēc tam to izdzert. Tas tikai tāpēc, ka ar šo dzērienu mēs saņemam no ledus ūdeni.
3. Daikiri kokteiļi
Jā, iespējams nav vīrišķīgs kokteilis, faktiski augļu dzēriens ar rumu, bet tev jau nav jāstāsta apkārtējiem ko tu dzer no savā melnajā termosā.
4. Alus
Labākais no visiem alkoholiskajiem dzērieniem, kas remdēs tavas slāpes. Bet tu to pats arī zini.
5. Džins un toniks
Lielisks salikums, kā arī šis dzēriens ir samērā populārs.
6. Mohito
Mohito ir gan alkoholiski, gan bezalkoholiski, ar ķirbju garšu, eksistenciāli – kas parādās dzērienu ēdienkartē tuvojoties pavasarim. Viss pavisam vienkārši – daudz ledus, daudz piparmētras, laims un rums.
Avots: www.maximonine.ru