6 lietas, ko var viegli notīrīt ar vecu zobu birsti

Nesteidzieties izmest zobu birsti, ja tā vairs labi nepilda savu funkciju. Izrādās, ka vecai zobu birstei var dot otru dzīvi un kļūt par palīgu mājas darbos.

Flīžu spraugas

Veca zobu birste var viegli iekļūt spraugās un noslaucīt netīrumus, kurus ir grūti noņemt. Protams, tas ir ilgs un apgrūtinošs process, taču, kad būsiet pabeiguši, redzēsiet, ka flīzes ir kā jaunas.

Juvelierizstrādājumi

Juvelierizstrādājumu tīrīšana ir delikāts darbs. Izmantojiet zobu birsti, lai maigi iztīrītu atstarpes starp akmeņiem un noņemtu nosēdumus. Izvairieties lietot abrazīvus līdzekļus vai asas ķīmiskās vielas rotaslietām, jo tās var saskrāpēt metālus un dārgakmeņus.

Lasi vēl: Kā noteikt ūdens cietību: pievērsiet uzmanību šīm pazīmēm

Traipi uz apģērba

Daži traipi uz apģērba var būt noturīgāki nekā citi. Vecas zobu birstes un etiķa, mazgāšanas līdzekļa vai sodas šķīduma kombinācija var paveikt brīnumus. Tas palīdzēs noņemt traipus no apģērba šķiedrām, jo īpaši, ja strādājat ar kādu īpaši sarežģītu traipu, piemēram, tauku traipu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment