6 nabadzības cēloņi: lietas mājoklī, kas neļauj jums pelnīt vairāk

Māja ir ne tikai vieta, kur dzīvot, bet arī enerģijas un spēka avots. Kopš bērnības mēs zinām, ka mūsu dzimtajām sienām ir ārstnieciskas īpašības, un tāpēc mēs vienmēr atgriežamies mājās, lai atpūstos un atjaunotu spēkus pēc saspringtas darba dienas.

Daudzi no mums cenšas izveidot mājīgu un ērtu ligzdu, rūpīgi izvēloties materiālus dekorēšanai.

Tomēr ne visas lietas, ar kurām mēs ieskaujam savā mājā, mums nāk par labu. Dažas no tām var negatīvi ietekmēt mūsu dzīvi, tostarp mūsu finansiālo labklājību.

Senās filozofijas, piemēram, Fen Shui, jau sen ir mācījušas, ka mūsu mājas enerģija jeb “či” ietekmē katru mūsu dzīves aspektu, sākot no mūsu attiecībām un beidzot ar mūsu bankas kontiem. Faktiski mūsdienu pētījumi atbalsta šo ideju, liekot domāt, ka mūsu vide var ietekmēt garīgo skaidrību, produktivitāti un pat emocionālo labsajūtu.

Ja pamanāt, ka maciņš pastāvīgi ir tukšs un izdevumi pārsniedz ienākumus, tad, iespējams, ir pienācis laiks pārskatīt savas mājas saturu.

Katrai lietai, kas tiek glabāta mūsu mājās, ir sava enerģija, kas var ietekmēt mūsu dzīvi. Piemēram, putekļi un nekārtība var piesaistīt mājā negatīvu enerģiju, kas var radīt finansiālas grūtības. Tāpēc vispirms ir svarīgi no tiem atbrīvoties.

Šeit ir 6 iemesli, kāpēc enerģija jūsu mājās var kavēt jūsu finansiālos panākumus, un kā jūs varat atbrīvot ceļu uz pārpilnību.

1. Salauzti vai bojāti priekšmeti

Mums visiem ir saplīsusi krūze vai salauzts pulkstenis, ko gribējām “kādreiz” salabot. Bet vai zinājāt, ka šie bojātie priekšmeti var klusībā sabotēt jūsu panākumus? Pēc ekspertu domām, salauzti priekšmeti nes sevī stagnējošu enerģiju, kas atspoguļo problēmas citās jūsu dzīves jomās, īpaši jūsu finansēs.

Fen šui tiek uzskatīts, ka salauzti priekšmeti “atstāj” enerģiju. Ezotēriķi arī uzskata, ka salauzti priekšmeti atspoguļo negatīvus notikumus vai enerģijas, kas ienākušas mūsu dzīvē. Turoties pie šīm lietām, mēs zemapziņā tās piesaistām savā nākotnē.

Risinājums? Izmetiet to. Neatkarīgi no tā, vai tas ir saplaisājis spogulis vai bojāta lampa, ja tas saplīst, ir pienācis laiks to nomainīt vai izmest.

“Jo vairāk mēs piepildām savu dzīvi ar lietām, kas vairs nedarbojas, jo vairāk mēs bloķējam jaunas iespējas,” saka  eksperte Marija Kondo.

Atbrīvojoties no salauztiem priekšmetiem, jūs atverat vietu jaunai enerģijai un naudai, kas ieplūst jūsu mājā.

2. Nekārtība

Nekārtība ne tikai liek telpai izskatīties pārblīvētai, bet tai ir arī spēcīga psiholoģiska ietekme. Pētījumi liecina, ka juceklis var palielināt stresu, samazināt produktivitāti un apgrūtināt koncentrēšanos. Un, runājot par naudu, haotiska vide var simboliski attēlot haotiskas finanses.

Tāpat kā putekļi nosēžas nepamanītos stūros, nekārtība uzkrāj nepamanītu stresu. Vai esat kādreiz ievērojuši, cik labi ir iztīrīt pārblīvētu istabu? Tāda pati skaidrība var attiekties uz jūsu finansiālo dzīvi. Regulāra telpas tīrīšana, pārblīvēšana un sakārtošana var veicināt kontroles un miera sajūtu, radot labvēlīgu augsni panākumiem.

3. Vecas un nelietotas lietas

Vai jums ir pilns skapis ar drēbēm, kuras neesat valkājis gadiem ilgi? Vai varbūt jūsu atvilktne ir pārpildīta ar lietām, kas jums “varētu kādreiz būt vajadzīgas”? Saglabājot vecus priekšmetus, kas vairs nekalpo, var radīt šķēršļus jūsu dzīvē, it īpaši, ja runa ir par finansiālo izaugsmi.

No garīgā perspektīvas, kad mēs pieķeramies vecām lietām, mēs neļaujam jaunai, pozitīvai enerģijai ienākt mūsu dzīvē. It kā mēs Visumam sakām: “Man nevajag neko jaunu – esmu apmierināts ar pagātni.” Taču veiksme ir izaugsme, progress un virzība uz priekšu.

Viena vienkārša prakse, ko varat pieņemt, ir regulāri atbrīvoties no nevēlamām lietām, ziedot tās vai pārdot.

Lasi vēl: Ielieciet to izlietnē, un aizsērējums izlietnē vairs nekad nebūs problēma

Tas ne tikai atbrīvo fizisko telpu, bet arī attīra garīgo un emocionālo telpu, radot vietu jaunām iespējām un finansiālai izaugsmei.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment