6 nabadzības cēloņi: lietas mājoklī, kas neļauj jums pelnīt vairāk

 

4. Citu cilvēku lietas

Vēl viena lieta, kas var ietekmēt jūsu finansiālos panākumus, ir tādu lietu glabāšana, kas jums nepieder. Neatkarīgi no tā, vai tā ir dāvana no bijušā vīra vai kāda drauga atstāta manta, šīs lietas var darboties kā enerģētiska “noplūde”, novirzot jūsu bagātību prom no jums un pie tās sākotnējā īpašnieka.

Saskaņā ar dažām uzskatu sistēmām citu cilvēku lietas saglabā savu enerģiju. Šo priekšmetu esamība jūsu mājās var radīt apjukumu un neļaut jums gūt panākumus. Lai savā dzīvē piesaistītu bagātību un labklājību, pārliecinieties, ka jūsu telpa ir piepildīta ar lietām, kas jums pieder.

5. Priekšmeti ar “nedzīvu” enerģiju – Mākslīgie ziedi, utt

Tas var šķist pārsteidzoši, taču daži priekšmeti jūsu mājās var saturēt “nedzīvu” enerģiju, kas var traucēt labklājību. Tie varētu būt mākslīgie ziedi, žāvēti augi vai pat mēbeles, kas izgatavotas no dzīvnieku ādām. Šie objekti simbolizē stagnāciju un zaudējumus, bloķējot svaigas, dinamiskas enerģijas pieplūdumu, caur kuru plaukst bagātība.

Ja kādreiz esat juties neizskaidrojami tukšs noteiktās jūsu mājas vietās, pārbaudiet, vai ir kādi priekšmeti, kuriem trūkst vitalitātes. Nomainiet mākslīgos ziedus pret svaigiem vai pievienojiet savai telpai dzīvus augus. Dzīvais zaļums ne tikai attīra gaisu, bet arī ienes pārpilnību un vitalitāti.

6. Priekšmeti, kas izraisa negatīvas atmiņas

Visbeidzot, enerģija, kas saistīta ar priekšmetiem, kas rada negatīvas atmiņas, var arī kavēt finanšu izaugsmi. Šie priekšmeti nes pagātnes grūtību emocionālo smagumu un var kļūt par šķērsli jaunai labklājībai.

Speciāliste kas, pazīstama ar saviem pētījumiem pozitīvā psiholoģijā, norāda, ka objekti, kas saistīti ar negatīvām atmiņām, var neapzināti saistīt mūs ar šīm emocijām. Atbrīvojoties no šiem emocionāli uzlādētajiem priekšmetiem, jūs ļaujat sev atbrīvoties no pagātnes grūtībām un ienest savā dzīvē jaunu pozitīvu pieredzi.

Mūsu mājas ir mūsu iekšējās dzīves atspulgs, un, tāpat kā mums vajadzētu rūpēties par savu garīgo un emocionālo veselību, mums jārūpējas arī par enerģiju savās mājās. Atbrīvojoties no lietām, kas nes negatīvu, stagnējošu vai nedzīvu enerģiju, mēs radām telpu pārpilnībai, panākumiem un priekam.

Lasi vēl: Tagad es gatavoju tik garšīgas lietas no maltās gaļas un pat neatceros parasto metodi. Nekad agrāk man nebija tik lieliskas kotletes

Ļaujiet jūsu mājām kļūt par vietu, kur plaukst veiksme, un vērojiet, kā jūsu dzīve sāk mainīties uz labo pusi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment