6 sieviešu triki, kas padara vīriešus trakus

Svarīgi zināt visām meitenēm!

Lūpu košana

Sievietes, visticamāk, to dara 10 reizes dienā. Viņas sakož apakšlūpu, un tas izskatās tik mīļa, ka visi vīrieši dievina šo triku. Kāpēc viņas to dara, nav zināms. Parasti lūpu sakošana notiek pēc tam, kad sieviete ir kaut ko izdarījusi vai ir nedaudz nervoza. Šai darbībai jābūt vieglai un mierīgai. Ja viņa sakož lūpas līdz asinīm, tad viņai nav viss kārtībā ar nerviem.

Atbrīvošanās no krūštura

Daudzi vīrieši zina, ka dažreiz nav tik viegli atvērt šo sieviešu tērpa aksesuāru, taču viņas to dara tik viegli un nepiespiesti. Bieži vien viņām to izdodas izdarīt, nenovelkot blūzi. Dažkārt meitenes pārģērbjas pāris reizes dienā un katru reizi maina krūšturi. Neatkarīgi no tā, cik reizes viņas to dara, vīriešiem patīk uz to skatīties.

Kad viņa pieskaras saviem matiem

Šeit vīriešiem patīk divas sieviešu lietas. Pirmā ir tad, kad, runājot ar vīrieti, viņa tin savas matu cirtas ap pirkstu. Kādā zemapziņas līmenī tas liek domāt, ka mēs viņām patīkam. Ja meitene, sakot kādas koķetas lietas, ieskatās vīrieša acīs un pat tin matus ap pirkstu – tas ir viss, vīrietis degs kā ugunīs.

Vīriešiem arī ļoti patīk, ja sievietes savus matus savij kamolā vai bizē – tam nav nozīmes – galvenais ir brīdis, kad viņa paceļ rokas un sakārto matus. Ja tajā pašā laikā vīrietis redz kaklu, tad viņš ir norakstīts. Vīrietis kūst kā saldējums.

Stiepšanās un staipīšanās

Šķiet, ka nekas parasts, bet vīriešiem ļoti patīk, ja meitene izstaipās, piemēram, no rīta gultā. Izplešot rokas uz sāniem un izliekot muguru, meitenes piesaista puišu uzmanību. Tāpat nav iespējams nepamanīt, kad sieviete stiepjas, piemēram, sporta zālē vai parkā. Viņi to dara tik graciozi, ka jebkurš vīrietis no šāda skata nevarēs nolaist acis.

Kad sieviete sēž taisni

Vīrieši mēdz sēdēt saliekti, un, iespējams, šajā gadījumā pievilcīgi šķiet pretstati. Kad sieviete sēž, viņa to dara ar taisnu muguru, kājas kopā, kakls graciozi izstiepts. Vīrieši šajā ideālajā pozā saredz ko ļoti pievilcīgu. Ja viņa saritinātos krēslā un uzliktu kāju uz galda, tas nekavējoties atstumtu vīriešus.

Sievietes gaita

Visiem ir zināma sievietes gaita – tā ir obligāta gurnu šūpošana un iešana it kā pa līniju. Vīrieši to nesaprot, un viņiem arī nevajag. Viņi parasti iet kā lāči, minot no kājas uz kāju. Bet meitenes prot staigāt tā, lai visi vīrieši apgrieztos. Tas nav dabisks staigāšanas stils – sievietes kaut kā iemācījās to darīt un nekļūdījās. Izveicīga gaita var apburt jebkuru vīrieti.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment