6 zinātniski pierādīti ieguvumi, dzerot siltu ūdeni ar medu

Kāpēc ir labi dzert medu ar siltu ūdeni

Medum piemīt antimikrobiālas īpašības: Medus antibakteriālās īpašības var pasargāt organismu no infekcijas slimībām.

Tas var palīdzēt pret klepu: Medus var samazināt klepus biežumu un smagumu bērniem. To var dot 2,5 ml devā bērniem, kas vecāki par vienu gadu. Tomēr to nevajadzētu dot bērniem līdz viena gada vecumam, jo pastāv botulisma risks.

Tas var uzlabot miega kvalitāti: Medus ar siltu ūdeni var uzlabot miega kvalitāti arī bērniem ar augšējo elpceļu infekcijām (klepu).

Var veicināt gremošanu: Medum ar siltu ūdeni ir pozitīva ietekme uz zarnu baktērijām, un tas palīdz uzturēt gremošanas sistēmu veselīgu un līdzsvarotu. Medus var arī kavēt genotoksisko un kaitīgo mikotoksīnu ietekmi, ja to lieto kā pārstrādāta cukura aizstājēju.

Lasi vēl: Rudenī noņemiet šo bumbieru koka daļu, un nākamgad būs vislielākā raža

Var palīdzēt zaudēt svaru: Cukura aizstāšana ar medu var palīdzēt ilgtermiņā samazināt svaru.

Var mazināt paģiras: Zinātniskie pētījumi pierādīja, ka medus var samazināt alkohola koncentrāciju asinīs intoksikētām pelēm. Lai mazinātu paģiras simptomus, sajauciet medu ar pusi glāzes apelsīnu sulas un jogurtu.

Medu ar siltu ūdeni var dzert jebkurā diennakts laikā. Vakarpusē šo dzērienu var lietot veselīgam miegam, īpaši, ja jūs vai jūsu bērni ir saaukstējušies vai slimo ar gripu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment