60 gadu vecumā var izskatīties dažādi, bet labāk būt glamūrīgai dāmai nekā vecai tantei

3. Saīsinātas un lejasdaļā konusveida kapri bikses ar nelieliem šķēlumiem lieliski izskatīsies ar brīvu baltu t-kreklu, kura rozīnīte ir melna apdruka uz viena pleca.

 

Augstie zābaki piesaista uzmanību ar interesantiem izgriezumiem un oriģinālām šņorēm.

4. Atturīgs, bet atmiņā paliekošs komplekts. Melnas bikses, kas papildinātas ar sarkanu kreklu – katra no šīm lietām ir absolūta klasika, taču kombinācijā neizskatās garlaicīgas. Interesanta detaļa ir bantes, kas aizstāja pogu stiprinājumus krekla piedurknēs. Sarkanas kurpes papildina ansambli.

5. Gandrīz vakara tērps. Taisnas platas melnas bikses kombinācijā ar zili zaļu zīda blūzi. Blūzei ​​ir iespaidīgas brīvas piedurknes un slīpa apakšmala, svinīgumu piešķir zeltainas krāsas apdare.

 

Parastā soma šajā tēlā tiek aizstāta ar elegantāku rokas somiņu.

6. Vēl viens elegants tēls, bet šoreiz ar svārkiem. Midi garums un taisns siluets padara šos svārkus par būtisku sastāvdaļu sievietes drēbju skapī, savukārt dziļš šķēlums priekšpusē piešķir eleganci. Taisnos svārkus var kombinēt ar gandrīz jebkuru topiņu, šajā ansamblī to papildināja blūze ar melnbaltu apdruku.

 

Blūzei ​​ir arī klasisks piegriezums, bet interesantas augstas konusveida aproces. Plāna josta akcentē vidukli, savukārt sarkanas laiviņas piešķir tēlam krāsas.

7. Vienkārši, bet ļoti skaisti – taisni svārki līdz ikru vidum un augšdaļa ar īsām piedurknēm. Galvenais akcents ir audums, no kura šūts komplekts – tumši zilas mežģīnes apvienojumā ar sudraba krāsu.

Turklāt papildus krāsu akcentu ienes sarkanas kurpes un tām pieskaņota somiņa.

LASI VĒL: VIDEO: Voločkova piedzērusies uzrunā savus fanus

8. Eleganta vienkāršība – haki krāsas svārki ir nedaudz šaurāki, bet lieliski izskatās kopā ar sniegbaltu blūzi un klasiskām melnām laiviņām.

9. Interesanta pelēki bēša toņa kleita ar vidēji lieliem baltiem punktiņiem. A-silueta modelis ar maziem šķēlumiem sānos.

Piedurknes sniedzas līdz elkonim. Ne pārāk dziļais, bet noapaļotais kakla izgriezums izceļ kaklu. Siluets ir brīvs, labi modelē figūru, slēpjot liekos apjomus.

10. Brīva krituma haki krāsas kleita. Tumšais fons ir dekorēts ar gaišu apdruku. Kleita labi sēž uz figūras, maigi uzsverot sievišķīgos izliekumus. Tās garums gandrīz sasniedz potīti.

Es domāju, ka jūs noteikti vēlēsities atkārtot kādu no šiem tēliem savā drēbju skapī.

COMMENTS

Leave a Comment