7 it kā nelielas kļūdas, bet tās var izpostīt attiecības pat ļoti ātri

  1. Melot

Attiecībām pārī ir jābalstās uz uzticību. Runā, ka ir baltie meli, bet atttiecībām pāri vairāk noderēs pārliecība vienam par otru.

Padomā, ka patiesība agri vai vēlu uzpeldēs gaismā. Sīki meli var ļoti stipri kaitēt attiecībām, un tā ir viena no smagākajām pāra kļūdām.

Tavs partneris var padomāt, ka, ja tu viņam esi samelojusi par sīkumiem, tad kāpēc gan tev nesamelot par kaut ko būtisku?

Kaut ko slēpt no sava partnera – tas ir tas pats.

Ir pilnīgi normāli, ja tu strīdies ar mīļoto, ka tu pēc tam negribi ar viņu runāt. Bet pēc tam, kad lepnums atkāpjas, ir jānotiek kaut kam labam.

Pacenties nerunāt neko sliktu, savādāk pēc tam to nožēlosi.

Ja klusēšana ilgs pārāk ilgi, tu vari kaitēt savām attiecībām, jo tavam partnerim liksies, ka viņš tev nemaz nav svarīgs.

  1. Zaudēt cieņu

Tu vari izteikt lietas, kuras tevi satrauc vai kaitina, bet neizrādi necieņu pret savu otro pusīti. Centies neizmantot asus vārdus un runāt brīžos, kad jūs abi esat mierīgi, un situācija nenoved pie dažādiem pārpratumiem.

Atceries, ka, pat ja tu esi palūgusi piedošani pēc strīda, kaitējums jau ir nodarīts. Sakrājusies necieņa var izjaukt mīlestību.

Ja tu pieņem sarežģītu lēmumu, nerēķinoties ar otra cilvēka viedokli, tad var kļūt vēl sliktāk. Tā ir viena no izplatītākajām pāra kļudām, bet, ja tu veltīsi partnerim kaut nedaudz laika, tu spēsi no tā izvairīties.

Atceries, ka vajag obligāti ņemt vērā sava partnera viedokli, kurš būs laimīgs, ka arī viņš ir neatņemama daļa no visa, kas notiek tavā dzīvē.

  1. Izdarīt secinājumus

Efektīva komunikācija ir ļoti svarīga. Tev ir jāizrāda savas jūtas, emocijas, vēlmes un domas pietiekoši skaidri.

Kā tavs partneris velta uzmanību un saprot tevi, tā arī tev ir jāpieliek pūles, lai saprastu viņu un neizdarītu secinājumus, nepajautājot viņam tieši.

Ja tu nevari uzticēties pati savam partnerim, tad kam tu vispār vari uzticēties?

  1. Traucēt viņam darīt to, kas viņam patīk

Kā tu jūties, kad tavs mīļotais liek tev pārstāt darīt lietas, kuras tev patīk? Pāris – tās ir attiecības starp diviem dažādiem cilvēkiem, kuri ir pieņēmuši lēmumu savienot savas dzīves un būt kopā, neskatoties uz savām atšķirībām.

Pat, ja jūs esat pāris, katrs saglabā savu individualitāti darot to, kas viņam patīk. Ja tu liec savam partnerim pārstāt darīt to, kas viņam patīk, tu liec viņam atteikties no daļas no savas personības.

Līdzsvars attiecībās ir ļoti svarīgs. Ja tas ir zaudēts, tad mēs vienkārši nosmacēsim savas attiecības.

  1. Uztraukties tikai par savu baudu

Seksualitāte mūsu attiecībām ir ļoti svarīga.

Tā mums palīdz attīstīt savas attiecības.

Ja mēs rūpējamies tikai paši par savu baudu un uzvedamies egoistiski, mēs liekam partnerim justies tikai kā mūsu seksa rotaļlietai.

  1. Pastāvīgi šaubīties

Kad tu pavadi laiku, šauboties par savām attiecībām, tu apšaubi arī saikni starp jums abiem.

Tas var būt saistīts ar bailēm, zemu pašvērtējumu, nepārliecinātību par sevi un daudzām citām lietām. Ir ļoti svarīgi censties atrisināt šo problēmu pēc iespējas ātrāk.

Tas noved pie tā, ka partneris pārstāj ticēt sev, un jūsu attiecības pasliktinās.

Centieties izvairīties no visām šīm kļūdām, un normalizēt savas attiecības ar partneri.

Ir ļoti svarīgi nezaudēt cerību un censties atjaunot harmoniju pārī!

Lasi vēl: 10 attiecību likumsakarības, kuras jāņem vērā jebkurā gadījumā

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment