7. jūlija dienas horoskops – cīnies līdz pēdējam!

1

AUNS Piekopjot fiziskas aktivitātes, iegūsi jaunus draugus vai vismaz paziņas. Šodien nekādā gadījumā nestrīdies ar ģimeni. Diena būs diezgan drudžaina.

2

VĒRSIS Izmanto savu talantu pievērsties detaļām, tas palīdzēs sasniegt iecerēto. Iespējamas problēmas mīlas dzīvē, no tevis kaut kas tiek slēpts.

3

DVĪŅI Izvairies no pārtērēšanās un ļoti dārgu lietu iegādāšanās. Ja plānā ir auto iegāde – to atliec. Savās aktivitātēs centies iekļaut gan ģimeni, gan draugus.

4

VĒZIS Tu vari būt pilnīgi drošs, ka šodien sev pievērsīsi nedalītu uzmanību. Tavs šarms plūdīs pāri malām. Ja izkāpsi no komforta zonas, par sevi iemācīsies ko jaunu.

5

LAUVA Necenties noslēpt savas patiesās jūtas. Ar ģimeni šodien būs grūti sadzīvot, jūsu viedokļi krasi atšķirsies. Izmanto savas prāta spējas, lai iedvesmotu citus.

6

JAUNAVA Būs grūti, jo jāpiedzīvo lielas pārmaiņas. Nevajag uztraukties par mantiskām vērtībām, vairāk domā par savas emocionālās pasaules sakārtošanu.

7

SVARI Nevienu necenties uz kaut ko piespiest, ja vēlies, lai kaut kas vēl darbojas. Patīkami pavadīsi laiku ar cilvēki, kuri parasti tev krituši uz nerviem.

8

SKORPIONS Diena, kad vari kārtīgi domāt par darījumiem, kas ir saistīti ar naudu. Kāds, kuram bieži esi blakus, no tavas puses jutīsies nenovērtēts – padomā par to!

9

STRĒLNIEKS Pavadīt laiku kopā ar kolēģiem ir labs variants. Atvērsies jauni apvāršņi, iepriekšējie aizvērsties. Kāda vaina tik viegli dzīvot!

10

MEŽĀZIS Būs mazliet grūti sadzīvot ar realitāti, bet bēgšana no tās ļoti palīdzēs. Tomēr atceries par svarīgajiem pienākumiem, visam mīksto nevar uzlikt.

11

ŪDENSVĪRS Neļauj dusmām sevi ietekmēt. Veido izmaiņas savā personīgajā dzīvē, tiec galā ar papīra lietām, kuras esi atlicis uz vēlāku – tagad jau ir sen pienācis tas “vēlākais”.

12

ZIVIS Tu jutīsies emocionāli iztukšots, jo sastrīdēsies ar kādu ļoti tuvu cilvēku. Sapņosi par neiespējamo dzīvi, bet kas gan kait mazai pasapņošanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment