7 lietas sievietēs, kas atgrūž vīriešus, un kā labot situāciju. Tas noteikti jāzina ikvienai dāmai!

Ikreiz, kad mēs, sievietes, cenšamies uzlabot savu izskatu, izmantojot dažādas skaistumkopšanas procedūras, mēs, protams, ceram izskatīties pievilcīgākas. Tomēr ne visus mūsu centienus, gan iekšējos, gan ārējos, pretējā dzimuma pārstāvji uztver kā “skaistus”, “burvīgus” vai “pievilcīgus”.

Uzdevu pazīstamam stiprā dzimuma pārstāvim vairākus jautājumus par to, kuras lietas sievietēs viņam un viņa draugiem izraisa nepatiku. Šeit ir runa ir ne tikai par izskatu, bet arī par uzvedību, manierēm un citiem aspektiem.

Lūk, kādu septiņu punktu sarakstu es izveidoju, vadoties no vīrieša teiktā!

Spilgts grims

Kādu dienu mans paziņa kafejnīcā ar draugu apsprieda biznesa projektu. Pie blakus galdiņa sēdēja divas pusmūža dāmas. Līdztekus viņu uzvedībai, par kuru stāstīšu vēlāk, viņu spilgtais grims uzreiz iekrita acīs. Pēc paziņas stāstītā, abas esot izskatījušās kā pārspīlēti sakrāsojušās vieglas uzvedības meitenes.

Kāpēc gan likt tik košu grimu, ja nav jāierodas uz vakara pasākumu vai fotosesiju? Turklāt tagad ir modē dabiskais skaistums. Atbilstoši pašreizējām tendencēm grimam jābūt vieglam, lai tikai mazliet akcentētu sievietes sejas dabisko skaistumu, prasmīgi izceļot labāko.

Nepieklājība uzvedība

Minētās dāmas arī uzvedās neadekvāti: ļoti skaļi sarunājās, apsprieda savus jaunākos piedzīvojumus, izaicinoši pārmeta kāju vienu pār otru un staigāja šurpu turpu garām galdiņam, pie kura sēdēja mans paziņa un viņa draugs, lai piesaistītu abu vīriešu uzmanību.

Šādas sievietes diez vai ieinteresēs kādu, kas vēlas izveidot nopietnas attiecības.

Pieklājība un labas manieres vienmēr būs modē.

Dziļš dekoltē

Demonstrēt visai pasaulei savas figūras dotumus nav labākais risinājums. Pat pasākumos kopā ar draugiem vai tuviniekiem dziļš dekoltē izskatās nepiedienīgi.

Izvēlies tērpus, kas izceļ tavu sievišķību, taču ir pietiekami ieturēti un gaumīgi.

Daudzslāņains tēls un ādas elementi palīdzēs radīt stilīgu un pievilcīgu izskatu.

Pārmērīga ārišķība

Pārāk daudz zīmolu logotipu un rotaslietu var radīt pārmērīgas ārišķības un augstprātības iespaidu. Ir svarīgi atcerēties par gaumi un stilu, nepārslogojot savu tēlu ar dārgām lietām.

Minimālisms un tā dēvētā Vecās naudas estētika vienmēr izskatīsies lieliski!

Pārmērīgi izmainīts izskats

Ne visi vīrieši novērtē pārāk izmainītu sievietes ārieni. Pārmērīga kosmetoloģijas procedūru pielietošana var padarīt tēlu biedējošu.

Ja izmaiņas nav pamanāmas un ir harmonijā ar dabisko izskatu, šis ir labākais risinājums.

Slikta stāja

Stājai ir svarīga loma uztverē. Izliekta mugura liecina, ka sieviete nav par sevi pārliecināta.

Salīdziniet divas meitenes: vienai ir taisna mugura, otra – saliekusies uz priekšu. Pirmā nepārprotami izraisīs vairāk simpātiju.

Nevīžība

Tas nozīmē visu, sākot no higiēnas līdz audzināšanai. Nemazgāti mati, traipi uz drēbēm, kultūras trūkums – tas viss atbaida.

Sakoptība, tīri mati, glīts manikīrs, viegls grims, skaista valoda un plašs redzesloks veido interesantas un daudzpusīgas personības tēlu.

Pastāsti raksta komentāros, kas tevi atgrūž sievietēs, pat ja pati esi sieviete? Kāds ir tavs sievietes ideāls? Būsim pateicīgi, ja atzīmēsi rakstu ar “patīk” un dalīsies ar to sociālajos tīklos!

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment