7 pazīmes, kas liek virtuvei izskatīties pēc ciema un “kolhoza” virtuves – šādi nevajag darīt

❌ 9. Apaļa hromēta caurule kā balsts zem bāra.

Šī ideja radās jau 2000. gados, kad bija modē izmantot hromētas stabi.

Alternatīva ir stilīgi un moderni dažādu formu bāra statīvi vai vienkārši taisnstūra formas caurule.

 

❌ 10. Eiro skrūve virtuves galā, kas ir pārklāta ar maskējošu puļķi.

To bieži izmanto amatnieki un mēbeļu fabrikas, kas strādā vislētākajā segmentā. Ja redzat, ka virtuves galā, kas ir pārklāts ar maskējošu aizbāzni, izmantota eiro skrūve, iespējams, jums ir pārdota lētākā modulārā virtuve.

 

❌ 11. Par virtuves fasādēm izmanto neapstrādātu koku spilgtās krāsās.

Tas nozīmē, ka mierīgu un neitrālu koka toņu vietā tiek izmantotas spilgtas un izteiksmīgas krāsas, kas neharmonē ar pārējo interjeru. Tas rada nepatīkamu vizuālo efektu un liek virtuvei izskatīties drūma.

Lai panāktu līdzsvarotāku un stilīgāku izskatu, iesaku izvēlēties mierīgus koka toņus bez izteiktas tekstūras.

 

❌ 12. Nepareizi veidota stūra konstrukcija.

Dažos gadījumos tiek izmantoti trapecveida moduļi, kas izskatās smagnēji un nekombinējas ar minimālisma interjeru. Es arī neiesaku izlietni novietot pašā stūrī, jo tas ir neērti un neglīti.

Tā vietā ir vērts katru gadījumu izstrādāt individuāli un izmantot tehniskos risinājumus, kas nodrošinās virtuves stūra funkcionalitāti un estētiku.

Šīs bija galvenās nestilīgas virtuves pazīmes. Veidojot savu virtuvi, no to izmantošanas vajadzētu izvairīties. Ievērojot manus ieteikumus un izvairoties no šiem elementiem, jūs varēsiet izveidot pievilcīgu un funkcionālu telpu, kurā būs patīkami gatavot un pavadīt laiku. Ļaujiet savai virtuvei kļūt par īstu mākslas darbu, kas atspoguļo jūsu personību un labu gaumi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment