7 stila kļūdas, kuras nevajag pieļaut, jo piesaista nabadzību un neveiksmes

Labdien, dārgie lasītāji. Šajā rakstā mēs runāsim ne tikai par lietām garderobes elementu nozīmē, bet arī par lietām kopumā, pateicoties kurām apkārtējie uzreiz secina, ka cilvēks dzīvo ļoti slikti.

Protams, ko mums rūp apkārtējo viedoklis, bet, neskatoties uz to, mēs taču vēlamies izskatīties “dārgi”, mums ir laba gaume, sievietēm vienmēr ir patīkami saņemt komplimentus par savu izskatu, vai ne?

Un, kā rāda prakse, vīrieši reti pievērš uzmanību ārējām pārmaiņām savā partnerē, kolēģē un tālāk, bet sieviete sievieti redz no tālienes un vērtē skatoties, pamanot visas nianses.

Lai izskatītos stilīgi un “dārgi”, nav nepieciešams biezs maciņš, protams, gribētos, bet diemžēl. Pārejam pie kļūdām.

 

1. kļūda numur viens: zīmola replikas.

Tiem, kuri pēkšņi vēl nav informēti, paskaidrošu. Dārgu luksusa zīmolu replikas jeb, citiem vārdiem sakot, dārgu zīmolu viltojumi, kas par lētu naudu nopērkami tirgū, uzreiz izdala bezgaumību, naudas trūkumu un uzsver frāzi “izskatīties, nevis būt”.

Es saprotu, ka ne visas sievietes ir informētas par firmas zīmolu lietām, cik maksā oriģināli. Visticamāk, ka viņas vienkārši paņem sev tīkamu lietu, nesaprotot, kas ko nozīmē…

Taču ir atsevišķa kategorija cilvēku, kas speciāli uzpērk viltojumus, uzdodot tos par oriģināliem. Patiesībā, lētu viltojumu no dārgas luksusa lietas ir ļoti viegli atšķirt. Pērkot replikas, jūs tikai riskējat tikt apkaunots.

 

2 – Kļūda numur divi: tirgus rotaslietas.

Ir ļoti žēl, ka arī veikalos var atrast pilnīgi nemodernu bižutēriju. Ar neglītu bižutēriju es domāju, sen aktualitāti zaudējušas, formas, kas izgatavotas arī ar zeltu.

Šāds neprāts uz rokām izskatās pēc iespējas “lētāk”. Un īpaši tad, ja tiek nēsāti vairāki gredzeni uzreiz. Rupja kļūda, pēc kuras mūsdienu sievietes uzreiz izdarīs savu secinājumu.

Atcerieties, ka īsta zelta pārpilnība uz rokām vai zeltījums, tas nav tik svarīgi, tas neliecina par jūsu turības līmeni, kā daudzi mēdz domāt, bet, gluži pretēji, tikai uzsver jebkādas gaumes trūkumu.

 

3. Kļūda numur trīs: vecmodīgas tendences.

Es saprotu, ka dažas dāmas ir ļoti aizrāvušās ar tirdziņiem vai maziem veikaliņiem, kas atrodas tirdzniecības centros. Taču tas, ko tur pārdod, ir klajas antitendences, kas jums pat par velti nav vajadzīgas.

Mīļie mani, mūsdienu pasaulē ir ļoti daudz ērtu,  tomēr aktuālu apavu, kāpēc jūs pieķeraties šiem modeļiem?

Tā kā es neeju ārā pagalmā, visiem patīk izvēle. Un galu galā šo apavu aktualitāte jau sen ir zudusi, ja, protams, jums nerūp jūsu izskats, jūs varat iegādāties vēl pāris, un, ja jūs tomēr vēlaties izskatīties stilīgi, tad atdodiet to, kas jums ir garderobē nemīļotam kaimiņam, un dodiet priekšroku sev normālam variantam.

 

4. Ceturtā kļūda: “Raksti uz nagiem”.

Meitenes, paņemiet piezīmju blociņu, pildspalvu un pierakstiet, monogrammas, sniegpārsliņas un citi raksti uzreiz padara tēlu lētu un nenozīmīgu.

Kāpēc daudzas sievietes tik ļoti aizraujas ar kādu dekoru, jo tas aizņem vairāk laika un izskatītos stilīgi, bet izskatās vienkārši “plaisājoši”.

Šeit ir nulle glītuma, pirksti izskatās pārslogoti, es neapgalvoju, kādreiz, skarbajos gados, šāds manikīrs bija uz viļņa un tendencē, bet laiks skrien milzu ātrumā, un mums, meitenēm, jālido tam līdzi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām kļūdām

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment