7 stila kļūdas, kuras nevajag pieļaut, jo piesaista nabadzību un neveiksmes

 

5. Piektā kļūda: “Pārspīlēti pieaudzētas uzacis”

Nu, nu, nu, nu, kas mums te ir, ir skropstu pieaudzētājas, un ne tikai pieaudzētājas,  bet vēl taisa tādu efektu, ka plakstiņu ir grūti pat atvērt aci.

Efekti, virs 3D, jūs vizuāli nosver acis, arī tādi efekti kā “Holivudas”, padara acis nedabiskas, neglītas. Izskatās maksimāli neveikli, acis pārāk izceļas uz pārējās sejas daļas…

 

 

6. Kļūda numur seši: “Tirgus apģērbs”.

Šeit ir tipiski apģērbi, uz kuriem paskatoties, uzreiz var secināt, ka jums steidzami nepieciešama skaistuma un modes pasaules eksperta palīdzība.

Viss, ko redzat šajā attēlā, ir iekļauts melnajā sarakstā. Es nesaprotu, kāpēc tas joprojām tiek pārdots, kādā gadsimtā mēs dzīvojam. Interesanti, vai cilvēki, kas pārdod šīs lietas, arī paši tās valkā? Es esmu pārliecināta, ka viņi to dara.

Kādā brīdī tirgus ir tik ļoti atpalicis no mūsdienu tendencēm? Kāpēc tur ir tik grūti atrast pienācīgu stilu? Vai nav vēlmes rotāt sievietes, lai viņas izskatītos skaistas!

Bagātīgas apdrukas, švīkas, daudz nepiedienīgu detaļu – tas viss noslogo izskatu.

 

7. Kļūda numur septiņi: “bufetnieces frizūra”.

Ir grūti saprast sievietes, proti, pēc kā viņas vadās, kad cenšas uz galvas uzbērt putnu ligzdu.

Diezgan daudz dāmu dievina šādus matus, nezinu, ar ko tas saistīts, varbūt jūs varat man pastāstīt.

 

Tās bija visas šodienas kļūdas.

Lūdzu, rakstiet komentāros, kādas kļūdas esat pamanījuši savos kolēģos, varbūt draugos? Kādas kļūdas jums izraisīja vislielāko rezonansi?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment