7 svarīgas lietas, kas jādara 21. augustā, lai piesaistītu veiksmi un sasniegtu vēlamo

21. augusts saskaņā ar slāvu kalendāru ir vēl viena gaismas un pozitīvas enerģijas diena. Šajā dienā Varenais apdāvina tos, kuri izdara šīs 7 svarīgās lietas. 

Visi pasaules vēji ir Varenā bērni un mazbērni.

Slāvi vienmēr cienīja šo dievību un izturējās pret viņu ar cieņu, jo pēc vēja iegribas varēja notikt gan labi notikumi (kuģu godīgs vējš), gan postoši (tornado utt.).

Seno slāvu apziņā dievs Stribogs ir sirms vecis, kurš nav zaudējis ne spēkus, ne augumu, ne varu. Šīs dievības ierocis ir zelta loks un bulta. Stribogs dzīvo pašā Pravi pasaules malā, maz sazinoties ar citiem dieviem, parādās tikai tad, kad tas ir absolūti nepieciešams.

Vasaras (augusta) Striboga galvenā mācība ir pieņemt dievu doto, iemācīties to visu vērst savā labā.

Tāpēc šīs dienas galvenā darbība būs pieņemt, pateikties un mēģināt to vērst savā labā.

Slāvi apgalvo, ka šajā svētajā dienā “ir viegli sajust spēcīgā vēja spēku, pievērsties tam katrā rituālā sev un labu cilvēku priekam”.

KO IR SVARĪGI DARĪT, LAI TEV UZSMAIDĪTU VEIKSME: 

(Lai piesaistītu veiksmi dzīvē):

🌬️ Senākos laikos jūrnieki, braucot jūrā, sasēja aizvējā stingros mezglos, lai īstajā brīdī to atbrīvotu. Ja tevi gaida grūts uzdevums vai šobrīd dzīvē ir situācija, kas liedz tev vieglumu, vai vēlies mainīt savu dzīvi, tad no sarkanām auklām vari sasiet aizsargmezglu.

Kamēr centies atmest, pasaki skaļi, ko vēlies mainīt, kur “noķert” veiksmi, ko sasniegt.

SVARĪGI. Neizmantojiet zināšanas, ja jūsu mērķis ir kaitēt citai personai. Tas vērsīsies pret tevi.

🌬️ Ja tevi kaut kas nomāc, izej klajā laukā, lai apkārt nav sienu vai augsti koki un stāsti visu vējam.

Tāpat ir jārīkojas, ja kāds tevi aizskar, rīkojas negodīgi, vajā – pasaki vējam un lūdz taisnību un aizsardzību.

🌬️ Lai savā dzīvē piesaistītu pārpilnību un labklājību, ieteicams ziedot vējam miltus vai kādu graudaugu veidu – kādu daudzumu izkaisīt vējam atklātā vietā. Ja jums nav iespējas doties kaut kur laukā vai mežā, varat izkaisīt šķipsniņu no sava balkona – graudaugi un milti ir organiski materiāli un tāpēc nekaitēs videi.

Darbības laikā sakiet: “Es dalos bagātībā, vairoju bagātību, piesaistu bagātību.”

🌬️ Vientuļām meitenēm, kuras sapņo satikt savu dvēseles biedru, šajā dienā pie “vīrišķā” koka (ozola, osis u.c.) jāpiesien sarkana vai rozā lentīte. Lai plīvo vējā.

🌬️ Arī meitenes – ja vēlies palielināt savu pievilcību vīriešu acīs, tad pie “sieviešu” koka jāpiesien daudzkrāsainas lentītes.

Lasi vēl: Ko darīt, ja pēc mazgāšanas dvieļiem ir nepatīkama smaka: efektīvi ekspertu padomi

🌬️ Ja tavā dzīvē notiek kādas negatīvas lietas (pat ja tev nav skaidras izpratnes par to, ka kāds nodara pāri, vai izskaidrojuma notiekošajam) – iekar zvaniņus vai zvaniņus mājā un plaši atver visus logus, lai cilvēki varētu “pastaiga” pa mājām “vējš. To pašu var izdarīt arī darba vietā. Varat arī piestiprināt zvaniņu, piemēram, pie somas un bikšu jostas un staigāt ar to visu dienu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment