8 stāstiņi, kas pierāda, cik lieli idioti spēj būt cilvēki; #6 jau ir pāri visām robežām

2. Vīrietis ar garākajiem ausu matiem pasaulē.

13_world_records_of_idiocy

Viņš tos kopa un mazgāja ar labākajiem augu šampūniem. Viņš ignorēja skatienus un sievas lūgumus matus nogriezt. 2003. gadā viņam izdevās sasniegt to, ko bija apņēmies jau 18 gadu vecumā – kļūt par pasaulē garāko ausu matu īpašnieku. Tie ir šokējošus 25 centimetrus gari. Tā kā tagad viņš ierakstīts Ginesa rekordu grāmatā, sieva ir pārstājusi lūgt matus nogriezt, jo saprot, ka tie viņas vīram ir lepnuma avots.

3. Vienīgā lidmašīnas avārija, ko izraisījis krokodils. 

11_world_records_of_idiocy

18 cilvēku mira lidmašīnas avārijā pēc tam, kad no kāda pasažiera somas izbēga neliels krokodils. Panikā esošie pasažieri visi bēga uz lidmašīnas priekšgalu, kā rezultātā tā sasvērās un ietriecās zemē. Krokodils esot bijis tikai ap 60-90 cm garš.

4. Sieviete sakrāj 678 soda kvītis par neatļautu parkošanos. 

10_world_records_of_idiocy

Kāda sieviete, vārdā Dženifera Ficdžeralda, atstāja savu auto maksas stāvvietā 3 gadus, tādējādi sakrājot $105,761 lielu sodu. Turklāt visus šos 3 gadus neviens nebija centies viņai ziņot par pamesto auto.

5. Puisis spēlē “Call of Duty” 135 stundas no vietas. 

8_world_records_of_idiocy

2012. gadā 28 gadus vecais Okans Kaja uzstādīja vienu no pasaules geimeru rekordiem. Viņš to sasniedza tikai ar pavisam īsiem pārtraukumiem, lai aizietu uz tualeti vai īsi nosnaustos. Viņa rokas pēc tam esot bijušas sarautas krampjos.

6. Sieviete, kura apprecējās 23 reizes. 

7_world_records_of_idiocy

Linda Volfa ir visu laiku visvairāk precētā sieviete. Savas dzīves laikā viņa bijusi precējusies ar diviem homoseksuāļiem, diviem bezpajumtniekiem un ar vienacainu noziedznieku.

7. Sieviete izstiepj savus izkārnījumus 8 metru garumā.

6_world_records_of_idiocy

Mākslas studente Mišela Hainsa 1995. gadā sāka lietot uzturu, kas ārkārtīgi bagāts ar šķiedrvielām, kas tādējādi ļāva viņai izspiest kaku, kas bija tieši tikpat gara, cik viņas zarnas – 8 metri. Viņa to darīja uz boulinga celiņa, nokārtošanās laikā tupus virzoties uz priekšu.

8. Bulgāru vīrietis piedzeras līdz 9,14 promilēm. 

4_world_records_of_idiocy

2004. gada decembrī kādu vīrieti Bulgārijā aizveda uz slimnīcu pēc auto avārijas. Viņš runāja skaidri un sakarīgi, kas neļāva nojaust, ka viņš piesūcies ar alkoholu kā sūklis. Kad noskaidrojās viņa asinīs esošais alkohola saturs, mediķi domāja, ka viņu aprīkojums ir sabojājies. Viņiem nācās testu atkārtot 5 reizes. Turklāt vīrietim bija 67 gadi.

Avots: mandatory.com

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment