9 miljonu eiro vērts gredzens, 4 stāvu milzīga torte un daudz kas cits – lūk, kā kāzas svin krievu oligarhs! (+FOTO)

Krievu oligarhs it nemaz neskopojās, rīkojot kāzas – šeit novērojama izšķērdība visā tās krāšņumā, turīgi viesi un laimīgi jaunlaulātie. Runā, ka šīs pagaidām ir 2017.gada iespaidīgākās kāzas!

41 gadu vecais oligarhs Aleksejs Šapovalovs, pēc 5 gadu laimīgas kopābūšanas apņēma par sievu 27 gadus veco modeli Kseniju Caricinu. Pāris ar abiem bērniem dzīvo Dubajā, taču kāzas nolēma svinēt Krievijā.

Kāzas notika Rubļovkā, luksus klases viesnīcā “Barvikha Luxury Village”. Uz kāzām bija ieradušies turīgi viesi un visi šķietami izbaudīja svinības, bet kā gan savādāk – oligarha kāzās uzstājās tādi Krievijā populāri mākslinieki kā Poļina Gagarina un grupa Ļeņingrad, kā arī viesi varēja mieloties ar delikatesēm un gabaliņu no milzīgas, ar kristāliem rotātas 4 stāvu tortes.

Ksenijas pirkstu rotāja 70 karātu saderināšanās gredzens, kuru papildināja arī nedaudz pieticīgāks laulību gredzens, un viņas augumu rotāja nevis viena, bet gan divas, greznas, spožas un mežģīņotas kāzu kleitas, kas bija darinātas tieši viņai pēc individuāla pasūtījuma.

Zemāk foto.

 

Lasi vēl: Lūk, kāds izskatās seksīgākais un ekscentriskākais pusmūža miljardieris pasaulē! (+FOTO/VIDEO)

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment