9 sapņi, kurus Baba Vanga ieteica neignorēt

Sapņi paredz pozitīvas pārmaiņas jūsu personīgajā dzīvē

Sapņi par ziediem vienmēr ir ziņas par izmaiņām jūsu personīgajā dzīvē, vai tas būtu mīlestības un sirds priekšlikums, laulība vai ilgi gaidīta ieņemšana. It īpaši, ja starp ziediem ir neatvērti pumpuri.

Sapņošana par ūdenskritumiem un vētrainām kalnu upēm runā par tikšanos ar dvēseles radinieku, par jaunu mīlestību.

Un, ja uz ūdens ir arī varavīksne, ir grūti iedomāties kaut ko labāku. Šis ir sapnis par reibinošām izredzēm un iespējām, un par absolūti pārsteidzošām, par kurām jūs pat nevarējāt iedomāties savos mežonīgākajos sapņos. Un ka visas durvis jums drīz būs atvērtas un jūsu lolotā vēlme piepildīsies.

Sapņi sola bagātību

Es domāju, ka visi zina par fekālijām un kūtsmēsliem. Bet pati nauda: banknotes vai monētas, nepavisam nenozīmē, ka tās drīz parādīsies tavā dzīvē. Drīzāk tas atspoguļo jūsu domas un bažas par tām.

Bet šie 3, kā apgalvoja Vanga, absolūti paredz negaidītu un diezgan taustāmu ierašanos. Šādi sapņi mani nekad nav pievīluši.

Pirmie sarakstā ir sapņi, kuros atrodaties vai redzat pērkona negaisu ar pērkona skaņām. zibens uzliesmojumi un apdullinoši pērkona dārdoņa virs galvas – nozīmē naudas ienākšanu no jūsu profesionālās darbības: prēmija, algas palielinājums, jauns augsti apmaksāts darbs. Taču pērkona negaisu atbalsis nozīmē laimēšanu vai mantojuma saņemšanu.

Bagāta sponsora, investora vai partnera parādīšanos dzīvē sola liels melns tarakāns, kas ieskrien sapnī. Tikai tagad, kā likums, mēs cenšamies no tiem atbrīvoties vai saplosīt tos savos sapņos. Un, ja tas notiks, diemžēl šādas brīnišķīgas izredzes dzīvē nepiepildīsies.

Ne mazāk nepatīkamas žurkas sapņo par veco parādu atdošanu.

Lasi vēl: Mehdi Ebrahimi Vafa: papildus prognoze no 2023. gada 1. decembra līdz 15. decembrim, visām zvaigžņu zīmēm

Bet neatkarīgi no tā, ko sapnis sola, nekad nevienam par to nesaki. Sliktos, lai nepiepildās, un labos, lai neatbaidītu veiksmi. Un lai jums ir tikai labi pravietiski sapņi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment