9 sapņi, kurus Baba Vanga ieteica neignorēt

Ne visi piešķir jēgu saviem sapņiem. Un tos reti atceras. Un to, kas parādās atmiņā, ne vienmēr var atšifrēt. Zemapziņas vēstījumi un mājieni ir pārāk simboliski.

Tomēr dažus sapņus, kurus mēdz dēvēt arī par pravietiskiem, nevajadzētu ignorēt.

Vanga bieži runāja par šādiem sapņiem, atstājot daudzas pārsteidzoši precīzas interpretācijas, kas patiešām palīdz dažiem cilvēkiem izvairīties no nepatikšanām, bet citiem iegūt to, ko viņi vēlas.

Šodien es vēlos jums atgādināt par deviņiem, kurus slavenā gaišreģe nosauca par vissvarīgākajiem. Ļaujiet man sākt ar to, ka šādi sapņi atšķiras no citiem sapņiem: tie ir ļoti spilgti un tiek atcerēti gandrīz līdz mazākajai detaļai.

Sapņi brīdina par briesmām

Viens no izplatītākajiem sapņiem, kas brīdina par nopietnām veselības problēmām, traumām, ir netīra gulta vai saplēsta gultas veļa. Netīras lietas, sabojāta pārtika, saplīsuši sadzīves priekšmeti un bezpajumtnieki, nekopti dzīvnieki arī nesola labu veselību.

Par iespēju kļūt par krāpnieku, finansiālu grūtību vai ienākumu avota zaudēšanas upuri liecina sapņi, kuros esat liecinieks trakojošam uguns elementam: vai tas būtu ugunsgrēks, vulkāna izvirdums utt.

Notikumi, kas liks jums izliet daudz rūgtu asaru: mīļotā nāve, nodevība, nopietni konflikti ar priekšnieku vai bērniem, var brīdināt sapnis, kurā pēkšņi applūst dzīvoklis vai māja un uz tās plūst ūdens. grīda. It īpaši, ja esi jau izmērcējis kājas šajā ūdenī.

Negatīvas sapņu interpretācijas apbēdina pat tos, kuri netic to nozīmei. Turpretī nevajag sarūgtināt, bet ieklausīties savā intuīcijā un analizēt visu, kas ar tevi tagad notiek. Pilnīgi iespējams, ka atradīsi, kur “nolikt salmus” un izglābties no turpmākajām nepatikšanām.

Vai arī varat izmantot mūsu vecmāmiņu padomu.

Vispirms 3 reizes nomazgājiet seju ar aukstu ūdeni ar vārdiem: “Kur pagāja nakts, tur gāja miegs, un, kā gāja ūdens, tā arī nepatikšanas.” Tas atbrīvos jūs no nepatīkamām sajūtām.

Lasi vēl: Personības tests: tas, ko redzat pirmo, parāda, ko slēpj tavs temperaments

Lai nepiepildītu slikts sapnis, paņemiet glāzi auksta ūdens, pievienojiet tam tējkaroti sāls, samaisiet ar vārdiem “kā sāls šķīst, lai šis sapnis izšķīst.” Un ielejiet šo ūdeni izlietnē caur kreiso himēnu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment