9 seriāli, kuri spēs tevi aizraut jau no paša sākuma un noturēs tavu interesi līdz pat pēdējai minūtei

Mūsdienās atrast kvalitatīvu un interesantu seriālu nav tik grūti, kā tas bija pirms divdesmit gadiem. Tagad ir daudz cienīgu, sabiedrībā mīlētu režisoru, kuru talants un radošais darbs patīkami pārsteidz.

Modernie televīzijas seriāli – tā nav vairs parasta izklaide un brīva laika aizpildīšana. Mūsdienās tas nav pat liels grēks pavadīt visus nakti pie ekrāna, lai tik noskatītos sava mīļākā seriāla jaunoa sezonu vienā piegājienā (jā, es arī esmu tā darījis.. 😀 )

Bez liekas runāšanas – lūk saraksts ar seriāliem, kuri spēs jūs tā aizraut, ka pat laiku nejutīsiet:

 

1. Tabu (Taboo), 2017. gads.

Seriāla darbība risinās 1812. gada ASV un Lielbritānijas karalaikā –  galvenais varonis Džeimss Delanijs atgriežas no Āfrikas, kur viņš desmit gadu laikā atradis meklētos dimantus. Atgriezies dzimtenē, viņš vēlas atriebt tēva nāvi un saņem tēva mantojumu, kas patiesībā izrādīsies ļoti bīstams. Džeimss konfliktā ir iekūlies pa vidu ar sev piederošu un konfliktam svarīgu zemes pleķi netālu no ASV robežas. Cīņā par šo īpašumu iesaistās kā Britu Austrumindijas kompānija, tā arī “veci paziņas”, ar kuriem Džeimss ilgus gadus ir vēlējies personīgi izrēķināties.

 

 

2.  Dzīvnieku karaliste (Animal kingdom), 2016. gads

 

 

Pēc mātes nāves 17 gadus vecais Džošua Kodijs pārceļas uz savu dzimto pilsētu Dienvidkalifornijā. Ģimenes biznesu vada Džošua vecmāmiņa, un viņas galvenais palīgs ir vecākais no mazbērniem Poups. Ļoti drīz, Džošua saprot, ka ģimenes bizness ir saistīts ar noziedzību, un tagad arī viņš ir daļa no tā…

 

 

3.  Sludinātājs (Preacher), 2016. gads

Mācītājs Džese Kasters iemanto dīvainas spējas, kad viņā iemiesojas dīvaina  radība vārdā Dženesis (Genesis). Šis eņģeļu un dēmonu bērns ir vienlaikus tīrākais un ļaunākais radījums. Dženesis ir vienīgā būtne visumā, kas ir vienlīdz spēcīga ar Dievu. Un Kasters, kā viņa nesējs, kļūst par visspēcīgāko būtni pasaulē.

 

4. 13 iemesli, kāpēc (13 Reasons Why), 2017. gads

Kādu dienu Klejs Džensens  atrod pie savas mājas durvīm kasti ar audio kasetēm no klasesbiedrenes Hannas Beikeres, kura nesen izdarīja pašnāvību, un kurā viņš bija iemīlējies. Savās piezīmēs Hanna norāda 13 iemeslus, kas viņu piespieda uz šo briesmīgo soli. Un Klejs ir viens no tiem iemesliem…

Lasi arī: Slavenā supermodele Ieva Lagūna grasās atgriezties uz dzīvi Latviju un veic lielus ieguldījumus biznesā

5. Prombūtne (Absentia), 2017. gads

Kādu dienu bez vēsts pazuda FIB aģente Emīlija Bīne, kura izmeklēja ļoti skandalozu lietu par vienu  no slavenākajiem Bostonas sērijveida slepkavām. Sešus gadus vēlāk sievieta atrodas kādā pamestā mājā. Viņa neatceras praktiski neko, kas ar viņu noticis visus šos gadus. Galvenā varone cenšas atrisināt savas nolaupīšans noslēpumu, un vienlaikus cīnās ar savām personīgajām problēmām, ar kurām viņa tagad saskaras pēc savas ilgās prombūtnes.

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu pārējos seriālus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment