9 seriāli, kuri spēs tevi aizraut jau no paša sākuma un noturēs tavu interesi līdz pat pēdējai minūtei

6. Kalpones stāsts (“The Handmaid’s Tale”), 2017. gads. 

 

Seriāla darbība norisinās distopiskā nākotnes sabiedrībā, kurā dzīves kvalitāti krietni vien bojā seksuāli transmisīvās slimības un dabas piesārņojums. Varas grožus dzelžaini tur totalitāri noskaņoti kristieši, kuri uztur militarizētu, fanātisku un hierarhisku režīmu, kur sievietes tiek brutāli pakļautas. Likums viņām aizliedz strādāt, rīkoties ar naudu un pat lasīt.

Galvenā varone Džūna Osborna, kurai jaunā vara pēc pilsoņu kara piešķīrusi vārdu Ofreda, ir mājkalpotāja augsta ranga amatpersonas un viņa sievas namā, kur viņa spiesta pielāgoties striktiem noteikumiem un nemitīgai uzraudzībai. Džūna vēl atceras laiku “pirms”, proti, kad viņai bija ģimene, savs vārds un identitāte, taču tagad viss, ko viņa var darīt, lai paliktu dzīva, ir pielāgoties un cerēt, ka kādudien atkal būs brīva un varēs būt kopā ar savu meitu.

 

7. Amerikas dievi (American Gods), 2017. gads

Ēnai ir tumša pagātne. Bet tagad viņš sapņo tikai par klusu dzīvi kopā ar savu mīļoto sievu. Kādu dienu viņa sieva mirst. Pēc tam viņš satiekas ar noslēpumainu personu, kas sauc sevi par Trešdienas kungu. Un viņš par Ēnu zina vairāk  nekā viņam vajadzētu.

 

8. Mazie lielie meli (Big Little Lies), 2017.

Labdarības ballē skolā notiek slepkavība, bet cietušā identitāte nav zināma. SIižets stāsta par notikumiem pirms incidenta, kas koncentrējas uz piecām ģimenēm, kuru bērni dodas vienā klasē. Kā viņi saistīti ar noslēpumaino slepkavību?

 

9. Ļoti dīvaini lietas (Strangers Things), 2016.

Seriāla darbība noris 80. gados  klusā mazpilsētā.  Pilsēta satricina Billa mīklaina pazušana – viņš ir  ļoti mazs skolnieks. Zēna māte un vietējais šerifs izmeklē lietas apstākļus. Arī viņa draugi ir pilni apņēmības un sāk savu izmeklēšanu. Puiši ir pārliecināti, ka viņi ir ļoti tuvu risinājumam. Viņiem nāksies saskarsies ar briesmīgajiem aizpasaules spēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment