Pirmklasīgs līdzeklis pret reimatoīdo artrītu: sāpes pilnībā pazudušas

Diemžēl šīs slimības attīstības iemesli zinātnei joprojām nav zināmi. Daži eksperti uzskata, ka pie vainas ir slikta ekoloģija un iedzimtība. Citi uzskata, ka slimības vaininieks ir neveselīgs dzīvesveids: smēķēšana un pārmērīga alkohola lietošana.

Iepriekš no šīs slimības visvairāk cieta vecāki cilvēki. Mūsdienās šī slimība sastopama gandrīz visās vecuma grupās. Cilvēka organismā rodas kļūme, kuras dēļ imūnsistēma izrāda agresiju pret locītavu audiem. Tādā veidā rodas reimatoīdais artrīts.

Tautas līdzekļi nav panaceja, taču tie var ievērojami uzlabot pašsajūtu un mazināt sāpes. Tāpēc dalāmies ar recepti brīnišķīgai kartupeļu kompresei pret reimatoīdo artrītu.

Kā ārstēt reimatoīdo artrītu

Sastāvdaļas:

  • 1 vidēja izmēra kartupelis
  • Ūdens

Pagatavošana:

Kartupeli sarīvē uz rupjās rīves.

Ievietojiet kartupeļu mīkstumu sietā un iemērciet to uz dažām sekundēm karstā ūdenī.

Neizspiežot, kartupeļus pārliek kokvilnas maisiņā.

Šādu kompresi uz nakti uzklāj uz sāpošām locītavām, aptinot kājas ar pārtikas plēvi, lai caur to neizsūktos kartupeļu sula. Aptiniet kājas papildus ar dvieli. Šādu procedūru kurss ir viena nedēļa, ja jūtat uzlabojumu pēc 2-3 procedūrām, varat kursu beigt ātrāk.

Kartupeļu kompreses izmanto arī tādu slimību ārstēšanā kā mastīts, tonsilīts, sausa ekzēma un tūska. Kartupeļi satur dažādas skābes un mikroelementus, kā arī C vitamīnu, tāpēc tie labi noder slimību ārstēšanā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment