Izdzer glāzi banānu un kanēļa novārījumu pirms miega, un saki ardievas bezmiegam un anēmijai

Nav viegli atrast kādu, kam banāni nepatiktu. Bet galu galā, papildus brīnišķīgajai garšai un patīkamam neitrālam aromātam, šim auglim vienkārši ir lielas priekšrocības, kuras ir grēks palaist garām.

Šodien pastāstīsim, cik ļoti banāns ir noderīgs ķermenim, un kā pagatavot patiesi ārstniecisku novārījumu no šī apbrīnojamā augļa. Noteikti sagatavojiet un izmēģiniet šo dzērienu, lai sajustu dziedinošo spēku, kas slēpjas zem elastīgās dzeltenās banānu mizas.

Banānu pozitīvās īpašības

Tauku trūkums un tikai 90 kalorijas uz 100 g produkta padara banānu par iekārojamu produktu to cilvēku uzturā, kuri seko savai figūrai vai vēlas atbrīvoties no pāris liekajiem kilogramiem. Turklāt banānos ir ābolskābe un fermenti, kas palīdz ātrāk sagremot ogļhidrātus.

Ēdot banānus, mēs saņemam C un E vitamīnu, kā arī B6 vitamīnu, kas uztur glikozes līmeni asinīs un nomierina nervu sistēmu. Starp citu, viens banāns satur vairāk nekā pusi no nepieciešamās B6 vitamīna ikdienas devas.

Banāni ir noderīgi arī kālija trūkuma gadījumā. Fakts ir tāds, ka tikai trīs nogatavojušies augļi satur kālija dienas devu pieaugušajam. Lai gan zinātnieki neiesaka ēst vairāk par diviem banāniem dienā.

Banānu novārījums

Banānu novārījums palīdz atpūsties pat smaga stresa un pārmērīga darba gadījumā. Un, ja jūs ciešat no bezmiega, kura dēļ nākamajā dienā jūtaties miegains un letarģisks, tad noteikti ieprieciniet sevi ar šādu dabīgu līdzekli.

Sastāvdaļas:

  • 2 gatavi banāni
  • 1 litrs ūdens
  • 2 kanēļa standziņas

Pagatavošana:

Rūpīgi nomazgājiet banānus un ievietojiet tos un arī kanēli verdošā ūdenī.

Lasi arī: Kāpēc istabas augiem ārkārtīgi nepieciešams ūdeņradis. Obligāti ņem vērā, ja gribi skaistus ziedus!

Vāra apmēram 15 minūtes, pēc tam noņem dzērienu no uguns un ļauj atdzist.

Atdzesējiet un izdzeriet glāzi šīs tējas stundu pirms gulētiešanas. Un, lai uzlabotu efektu, pirms gulētiešanas varat apēst vēl vienu banānu. Šāds uzturs atvieglos ne tikai bezmiegu, bet arī anēmiju, kā arī gremošanas problēmas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment