Neprātīgi garda uzkoda: kabači siera mērcē

Kabaču sezonā ir grēks šo dārzeni virtuvē neizmantot maksimāli. Ja pankūkas, sautējumi, vafeles jau ir apnikušas, mēģiniet pagatavot kabačus mīklā.

Gardajai kabaču uzkodai jums vajadzēs sagatavot siera mērci, kurā jāpanē kabači! Jūsu ģimenes locekļi un viesi būs vienkārši sajūsmā

Sastāvdaļas:

2 kabači

150 grami skābais krējums (10 procenti)

100 grami ciets siers

90 grami milti

50 mililitri piena

1 ola

2 tējkarotes Provansas garšvielas

Garšaugi

2 ēdamkarotes augu eļļas

Sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana:

Lasīt vēl: Garšīgākus gurķus neatrast! Šī recepte ir pati labākā

Lasi arī: Es vairs “Kurmi” nepērku. Ar vienu ēdamkaroti mājas līdzekļa pietiek, lai atbrīvotos no aizsērējuma

Kabačus labi noskalo zem tekoša ūdens, nosusina ar papīra dvieli un sagriež kubiņos. Ielieciet gabalus dziļā bļodā, pievienojiet sāli un atstājiet piecas līdz desmit minūtes, lai tie izdala sulu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment