Kabaču sezonā ir grēks šo dārzeni virtuvē neizmantot maksimāli. Ja pankūkas, sautējumi, vafeles jau ir apnikušas, mēģiniet pagatavot kabačus mīklā.
Gardajai kabaču uzkodai jums vajadzēs sagatavot siera mērci, kurā jāpanē kabači! Jūsu ģimenes locekļi un viesi būs vienkārši sajūsmā
Sastāvdaļas:
2 kabači
150 grami skābais krējums (10 procenti)
100 grami ciets siers
90 grami milti
50 mililitri piena
1 ola
2 tējkarotes Provansas garšvielas
Garšaugi
Tevi arī varētu interesēt
2 ēdamkarotes augu eļļas
Sāls un malti melnie pipari pēc garšas.
Pagatavošana:
Lasīt vēl: Garšīgākus gurķus neatrast! Šī recepte ir pati labākā
Lasi arī: Es vairs “Kurmi” nepērku. Ar vienu ēdamkaroti mājas līdzekļa pietiek, lai atbrīvotos no aizsērējuma
Kabačus labi noskalo zem tekoša ūdens, nosusina ar papīra dvieli un sagriež kubiņos. Ielieciet gabalus dziļā bļodā, pievienojiet sāli un atstājiet piecas līdz desmit minūtes, lai tie izdala sulu.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Astrologs Račs izsaka prognozi par pašvaldību vēlēšanu rezultātiem: ”Būs jūtamas dusmas”by Sandra Ločmele
- Mana māte pārdeva automašīnu, ko biju mantojis no vectēva: tikai 10 gadus vēlāk es to atpirku un atradu tajā veco aploksniby Rinalds Bergmanis
- Pēc meitas nākšanas pasaulē māte mūs pameta un aizbrauca uz citu pilsētu, bet nesen atkal parādījās mūsu dzīvēby Rinalds Bergmanis