Saimniece katru rītu uz gludināmā dēļa uzliek foliju. Viņas piemēram noteikti gribēsi sekot arī tu

No rīta katra minūte ir svarīga. Īpaši tiem, kam liela ģimene un vēl vairāk pienākumu mājās. Sagatavojiet brokastis, vediet bērnus uz skolu, izgludiniet visiem drēbes… Lūk, kur ir auglīga augsne dažādiem sadzīves trikiem. Viena atjautīga māte izdomāja, kā daudz ātrāk pabeigt garlaicīgo rutīnu. Viss, kas jums jādara, jāpārklāj savu gludināmo dēli ar alumīnija foliju.

Labi izgludināt drēbes prasa gan prasmes, gan laiku. Katrs krekls vai bikses ir jāgludina vismaz no abām pusēm, un īpaša uzmanība jāpievērš krokām. Labā ziņa ir tā, ka šai šausmīgi “aizraujošai” nodarbei varat veltīt daudz mazāk laika nekā parasti. Bet jums būs nepieciešama viena maza detaļa, kas, iespējams, ir katram virtuvē: alumīnija folija.

Tas ir vienkārši: paņemiet folijas loksni, pārklājiet ar to gludināmo dēli un pārklājiet to ar dabīgu drānu. Dēlis gatavs, var sākt gludināt.

Pēc šīs metodes izmēģināšanas jūs vairs nevēlēsities atgriezties pie parastās gludināšanas. Un tas viss tāpēc, ka folija lieliski atstaro siltumu. Tātad, kamēr gludināsiet lietu no iekšpuses, tās “fasādes” krokas iztaisnosies pašas no sevis. Tas samazinās gludināšanas laiku gandrīz uz pusi. Turklāt siltums tiek sadalīts vienmērīgāk, kas arī ievērojami paātrina procesu.

Lasi arī: Pazīstama juveliere atklāja, kā mājās notīrīt zelta rotaslietas. Spīd kā jaunas

Šis triks samazinās drēbju gludināšanas laiku un padarīs to daudz vienkāršāku!

Arī interesanti: Kā piesaistīt mājai naudu: noslēpums, ar kuru padalījās mana vecmāmiņa!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment