Ja veļas mašīnā veidojas pelējums un netīrs aplikums, ielieku tur pašu stiprāko līdzekli – citronu

Rūpes par sadzīves tehniku ​​ir tās lietošanas neatņemama sastāvdaļa. Lai lieta kalpotu ilgāk, tā periodiski jātīra. Tas jo īpaši attiecas uz veļas mašīnām.

Veļas mašīnas ir pakļautas augstam mitrumam. Un bieži vien no veļas pulveru un veļas mīkstinātāju izmantošanas mašīnā var veidoties pelējums un baktērijas. Šie veidojumi ir kaitīgi ne tikai pašai tehnoloģijai, bet arī cilvēkiem. Nepietiek noslaucīt šādus veidojumus ar mitru drānu. Pelējums var dziļi iekļūt plastmasā. Šodien pastāstīsim, kā citrons ir noderīgs cīņā pret pelējumu un mikrobiem.

Mēs visi labi zinām par citrona antibakteriālām īpašībām. Taču izrādās, ka tā izmantošana var būt glābiņš jūsu veļas mašīnai cīņā ar pelējumu. Mēs jums parādīsim vienkāršu, budžetam draudzīgu, taču efektīvu veidu, kā iztīrīt veļas mazgāšanas līdzekļa atvilktni, izmantojot tikai divas sastāvdaļas.

Lai efektīvi un bez piepūles iztīrītu veļas mazgāšanas līdzekļa atvilktni, jums ir jāsagatavo vienkāršs risinājums. Jums būs nepieciešama divu citronu sula, puse glāzes etiķa un 1 glāze ūdens. Visu kārtīgi sakratiet, lai sastāvdaļas labi sajauktos. Jums var būt nepieciešama arī veca zobu birste vai cita maza birstīte un mazgāšanas lupatiņa.

Pēc tam izņemiet pulvera atvilktni no veļas mazgājamās mašīnas un ievietojiet to bļodā. Rūpīgi piepildiet visas nodalījuma daļas ar sagatavoto šķīdumu un atstājiet uz 10 minūtēm, pēc tam rūpīgi noskalojiet un notīriet visas nodalījuma daļas ar birstīti.

Lasi arī: Kāpēc Tibetas lamas un modeles no rītiem dzer karstu ūdeni

Īpašu uzmanību pievērsiet stūriem un grūti sasniedzamām vietām. Ja skalošanas līdzekļa nodalījumā ir aizsprostojumi, tie ir jānoņem ar birsti vai citu priekšmetu. Pēc tam rūpīgi izskalojiet visas nodalījuma daļas tekošā ūdenī. Šo procedūru vēlams veikt ik pēc 2 mēnešiem. Un tad neviens pelējums netuvosies jūsu veļas mašīnai.

Taču der atcerēties, ka mazgāšanas līdzekļa nodalījums nav vienīgā vieta, kur var veidoties pelējums. Melno gļotu veidošanās apvienojumā ar zvīņām un pelējumu ir bieži viesi veļas mašīnas ūdens padeves caurulēs. Tas notiek, ja ūdens ir pārāk ciets.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment