Cilvēki tikai tagad sāk apjaust, ka aktrises Margotas Robijas vīrs patiesībā ir slavens

33 gadus vecā Robija ir pārņēmusi pasauli ar pavisam jauno Bārbijas filmu, kas jau pirmajā nedēļā pārspēja kases rekordus.

Filmai, kura uz ekrāniem iznāca šī gada 21. jūlijā, tagad pieder Warner Bros rekords, par lielākajiem kases ienākumiem pirmajās septiņās filmas iznākšanas dienās. Un filma ir arī lielais uznācies tās zvaigznēm Robijai un Raienam Goslingam.

Tomēr maz cilvēku zina, ka arī Robijas vīrs strādāja pie Bārbijas, un tas daudzus cilvēkus patiesi pārsteidza.

Filmas “Volstrītas vilks” zvaigzne kopš 2016. gada ir precējusies ar savu dzīvesbiedru Tomasu “Tomu” Akerliju, taču par viņu attiecībām zina maz cilvēki, jo viņi tur savas attiecības prom no publikas acīm.

Ackerlijs ir britu filmu veidotājs un aktieris. 33 gadus vecais vīrietis sāka savu zvaigžņoto ceļojumu filmu industrijā kā statists slavenajā Harija Potera franšīzē.

Akerlijs nepārtraukti kāpa pa kāpnēm filmu veidošanā, sākot ar palīga vietu tādu filmu uzņemšanas laukumā kā “Sacīkste” un “Gambīts”.

Viņa centība atmaksājās, liekot viņam kļūt par režisora asistentu vairākās atzītās filmās, tostarp 2014. gada filmā “Lepnums” un 2015. gada Makbeta adaptācijā, kurā piedalās Maikls Fasbenders un Meriona Kotijāra.

2013. gadā Robija satikās ar Akerliju Otrā pasaules kara filmas “Suite Française” filmēšanas laikā, kur viņš strādāja par režisora trešo asistentu.

Strādājot kopā, viņu saikne kļuva stiprāka, un galu galā viņi kļuva par tuviem draugiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un apskatītu viņa foto

 

Nākamajā gadā viņi pieņēma nozīmīgu lēmumu dalīties ar dzīvojamo platību, ievācoties vienā mītnē kopā ar pieciem citiem draugiem, kuri arī bija daļa no filmas producentu komandas.

Šis solis ne tikai nostiprināja viņu draudzību, bet arī ielika pamatu dziļākai saiknei, kas pārauga par kaut ko vairāk.

Pēc satikšanās vienā no filmu uzņemšanas vietām, Akerlijs un Robija apvienoja spēkus ar saviem draugiem Hosiju Maknamaru un Sofiju Keru, lai izveidotu savu producentu uzņēmumu “LuckyChap Entertainment”.

Runājot par viņu darba dinamiku attiecību laikā, Robija iepriekš intervijā izdevumam “Porter” runāja par šo tematu: “Esmu liela atbalstītāja tam, ka bizness tiek veidots kopā ar savu partneri. Apprecēšanās patiesībā ir pats jautrākais kas noticis, dzīve kaut kā kļuva daudz jautrāka. Man ir pienākums būt kāda sievai, es vēlos būt labāka.”

Robija un Akerlijs apmainījās ar zvērestiem klusās kāzās, kas notika privātīpašumā Koorabelā, Baironbejas štatā 2016. gada 18. decembrī.

Robija izvēlējās volānu kāzu kleitu intīmai un vienkāršai ceremonijai, piešķirot viņu īpašajai dienai elegances pieskārienu.

Dažas dienas vēlāk aktrise izmantojot Instagram, lai kopīgotu sirdi sildošu fotoattēlu ar vīru un paziņotu par laulībām.

Attēlā viņa redzama skūpstāmies ar savu jauno vīru, rotaļīgi paceļot roku pret kameru.

Uz Robijas zeltneša ir lepni redzams satriecošs asaru dimanta saderināšanās gredzens, ko papildina smalks un elegants zelta laulību gredzens.

Pēc tam, kad uzzinājuši par Robijas slaveno vīru, daudzi cilvēki ir izmantojuši Twitter un atzinuši, ka viņiem nebija ne jausmas, ka viņa pat ir precējusies.

Viens cilvēks savā Twitter kontā ierakstīja: “Tikko uzzināju, ka Margota Robija ir precējusies?”

Cits piebilda: “Esmu pilnīgs jauniņais par šo faktu, ka Margota Robija ir precējusies!”

Kāds cits komentēja: “Margota Robija ir precējusies? Es nekad neesmu dzirdējis neko par šo cilvēku.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment