Vecs ķīmijas skolotājs man iemācīja, kā notīrīt plīts čuguna restes

Kura saimniece nav saskārusies ar gāzes plīts tīrīšanu? Vai arī to, ka plīts čuguna reste ir zaudējusi sākotnējo izskatu? Pareizi, tikai saimniece, kas neko negatavo.

Lai kā tu censtos, vienmēr plīts nosmērēsies – vai nu piens pāries pāri katliņam, vai no pannas izkritīs tauku gabals. Un ne vienmēr ir laiks rūpīgi nomazgāt plīti. Labākā gadījumā to ātri noslauki. Ko lai saka par restīti, uz kuras sakrājas netīrumi un tauku kārta?

Pastāstīsim par risinājumu, kā atgriezt plīts čuguna restēm tīru un patīkamu izskatu.

Plīts čuguna restes tīrīšana

Lai atjauninātu plīts izskatu, nav nepieciešams iegādāties jaunu restīti. Pirmajā gadījumā, ja plīts ir maza, varat izmantot trauku mazgājamo mašīnu. Tas ir ātrs un efektīvs veids, kā tvaicēt režģi augstā temperatūrā.

Pēc režģa mazgāšanas trauku mazgājamā mašīnā, to notīrīt nav grūti. Atliek tikai viegli berzēt ar abrazīvu sūkli – un visi netīrumi nokrīt no režģa. Tiesa, pastāv iespēja, ka pēc šīs metodes nāksies mazgāt arī trauku mazgājamo mašīnu.

Lasi arī: Jau sen aizmirsu par tarakāniem mājās un vasarnīcā. Dalos ar vienkāršu viltību, kā no viņiem atbrīvoties reizi par visām reizēm

Lasi arī: Dīvainos un aizdomīgos apstākļos, 33 gadu vecumā izdzisusi lielas sporta zvaigznes dzīvība; Fani neizpratnē visā pasaulē

Ja jums ir liela plīts un nav trauku mazgājamās mašīnas, jums nevajadzētu satraukties. Esam atraduši universālu veidu jebkura izmēra čuguna restēm.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas tā ir par metodi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment