Nekad nebūtu domājusi, ka zeķes var balināt šādā veidā. Pati vienkāršākā viltība, kas atgriezīs zeķēm tīrību un liks izskatīties kā jaunām

Zeķes smērējas ļoti ātri, bet viņas iztīrīt reizēm ir ļoti sarežģīti. Šodien es jums pastāstīšu par vienu līdzekli, kas palīdz bez grūtībām iztīrīt gan baltās, gan krāsainās zeķes.

Man šī līdzekļa sastāvs kļuva par īstu atradumu.

Nepieciešams vienkārši spainī vai padziļinātā traukā ieliet karstu ūdeni, pievienot ūdenim sastāvdaļas un ieliekt zeķes mērcēties šajā šķīdumā, kamēr ūdens nav atdzisis.

Laiks pastāstīt sīkāk par šīm brīnumainajām sastāvdaļām, kuras, starp citu, atradīsies ikvienas saimnieces mājās.

Traukā ielejam 1 litru karstu ūdeni.

 

Pievienojam 1 ēdamkaroti cepamo sodu, 2 ēdamkarotes galda etiķi (9%), 1 ēdamkaroti jebkura veida mazgājamo līdzekli, 1 ēdamkaroti parasto galda sāli.

Visu kārtīgi samaisām.

Ar to līdzeklis ir gatavs un var tajā ielikt zeķes. Atstājam tās mērkties, kamēr šķidrums atdziest, bet tas parasti prasa 2-3 stundas.

Pēc tam izņemam zeķes un mazgājam ierastajā veidā. Es izmantoju veļas ziepes.

Visi netīrumi iztīrās ļoti viegli, zeķes kļūst tīras. Īpaši labi rezultāts redzams uz baltām zeķēm – tās kļūst burtiski sniegbaltas.

Izmantojiet manu padomu, un jūs ietaupīsiet savu laiku, spēkus un, protams, naudas līdzekļus, jo visas sastāvdaļas, kuras izmantojam tīrīšanai, ir visnotaļ ekonomiskas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment