Neizmet apdzeltējušus tilla aizkarus! Nekavējoties iemērc tos “zeļonkā”…

Pieredzējušās saimnieces zina, ka nekas neturpinās mūžīgi, ieskaitot tilla aizkaru baltums. Bet izrādās, ka ir reāls risinājums, kas var palīdzēt!

Nekad nav par vēlu iegādāties jaunu produktu, taču joprojām ir vērts mēģināt atgriezt saviem iecienītākajiem aizkariem to agrāko svaigumu! Par laimi, ir efektīva metode, kā atbrīvoties no netīri dzelteniem plankumiem. Viss, kas tev nepieciešams, ir parastā zeļonka! Nē, tu nepārklausījies!

Aizkaru balināšana ar zeļonku ir diezgan rūpīgs process, taču pūles noteikti ir tā vērtas. Tills kļūst svaigs un neticami balts.

Pirms balināšanas uzsākšanas tills rūpīgi jānomazgā. Lai to izdarītu, divas stundas iemērciet tillu siltā ūdenī.

Izlejiet netīro ūdeni no bļodas un iemērciet tillu 2 stundas ūdenī, pievienojot veļas pulveri. Tad noskalo tillu un sāc balināt pēc iespējas ātrāk!

Bļodā ar siltu ūdeni pievienojiet 3 ēdamkarotes parasto sāli.

Tālāk jums ir jāatšķaida briljantzaļais šķīdums jeb zeļonka tā, lai izvairītos no nevajadzīgiem zaļiem plankumiem uz jūsu iecienītākajiem aizkariem. Glāzē ūdens atšķaida 10-15 pilienus zeļonkas. Labi samaisa, lai izvairītos no nosēdumiem. Atstāj maisījumu dažas minūtes un vēlreiz samaisi.

Pārliecinoties, ka glāzes apakšā nav nogulšņu, ielej maisījumu sālsūdens bļodā. Iemērc tilla aizkarus šajā šķīdumā 2-3 minūtes, nepārtraukti apgriežot audumu.

Pēc tilla turēšanas šādā šķīdumā tas rūpīgi jāizskalo. Pakar tilla aizkarus, ļaujot ūdenim notecēt. Tu redzēsi, ka aizkari ir kā jauni! Svaigi, tīri, balti…

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment