Sociālajos tīklos izskanējušas ļoti nepatīkamas ziņas par iespējamo jauno premjeri Siliņu

Kopš Krišjānis Kariņš izlēma atstāt premjerministra amatu, lielāka uzmanība ir pievērsta labklājības ministrei Evikai Siliņai, kura tagad jau oficiāli ir ierosināta kā “Jaunās vienotības” kandidāte premjera amatam.

 

Sociālo tīklu lietotāji ir aktīvi dalījušies asās, kritiskajās un pat apvainojošajās piezīmēs, kas ir vērstas pret Siliņu. Tas var norādīt uz to, ka daudzi izsaka nevēlēšanos redzēt šo politiķi premjeres amata pozīcijā.

 

Vietnes “X” mikroblogošanas lietotājs ir uzmanību pievēris interesantam faktam Siliņas biogrāfijā, kā viņš pats to minējis.

“Interesants fakts no ES kundzes biogrāfijas – viņa bijusi tuvās attiecībās ar Jāni Kaļvu, kurš ieguvis kriminālo iesauku Klops, un arī Lucky.”

 

Šo ierakstu komentējis arī žurnālists Lato Lapsa: “Jā, tādas runas klīst. Un kas tur īpašs? Tikai kārtējā izpausme valdošās partijas saaugšanai ar kriminālo pasauli visvisādos veidos. Šis vēl tāds ļoti mīlīgs.”

 

 

 

Tikmēr komentāru sadaļā izteikti dažādi viedokļi no cilvēkiem:

 

“Šis fakts pats par sevi īsti nav ievērības cienīgs, lai gan jaunajai sievietei tuvās attiecības ar Jāni Kaļvu palielināja viņas paziņu loku.”

 

“Cilvēki var gulēt ar kuru grib, pat ja tas partneris ir ar īpašu reputāciju. Tomēr jaunība ir brīdis, kad tiek piedzīvotas dažādi piedzīvojumi un kļūdas. Bet vai valdību var veidot cilvēks, kam ir neizskaidrojamas saites ar ārvalstu dienestiem?”

 

 

“Tad viņai šis komunikācijas stils nāk no turienes – tas ir agresīvs un satur slēptu iebiedēšanu.”

 

Kā ziņots, “Jaunās vienotības” (JV) kopsapulcē un “Vienotības” domes sēdē ir pieņemts lēmums izvirzīt labklājības ministri Eviku Siliņu (JV) kā “Jaunās vienotības” Ministru prezidenta amata kandidāti.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment