Nevainojama metode, kā uzsildīt vakardienas steiku, lai tas nekļūtu ne par “gumiju”, ne sausu “pastalu”

Vai vēlaties apēst vakardienas steika pārpalikumus? Ja to uzsildīsiet mikroviļņu krāsnī, tas kļūs gumijots, bet, ja to uzsildīsiet uz grila vai cepeškrāsnī, tas izžūs un kļūs kā “pastala”.

Ja vēlaties, lai vakardienas steika pārpalikumi būtu garšas un tekstūras ziņā pēc iespējas tuvāki to sākotnējam krāšņumam, izmantojiet šo ātro un vienkāršo metodi:

Ieslēdziet vidēju karstumu un novietojiet pannu uz plīts tā, lai tikai puse pannas virsmas atrastos virs degļa vai uguns. Uzliek steiku uz tās pannas puses, kas nav virs uguns.

Pievienojiet 2-3 ēdamkarotes ūdens tajā pannas pusē, kas atrodas uz uguns.

Aizklājiet pannu ar vāku un ļaujiet steikam 10 minūtes karsēties. Tas ir viss! Gaļu var izņemt un pasniegt. Jūs būsiet pārsteigti, cik ļoti labi šis iepriekšējās dienas uzsildītais steiks garšos un sajutīsiet, ka tas atgādina svaigi pagatavotu gaļu.

Lasi arī: Efektīvs veids, kā notīrīt putekļus no visām virsmām. Tie vairs neatgriezīsies!

Svarīgākais ir tas, ka šī atkārtotas uzsildīšanas metode saglabā steiku mitru (neiztvaiko no tā sulas), bet uzsilda to un piešķir gaļai papildu mitrumu no nelielā ūdens daudzuma, kas pievienots uzkarsētajā pannā.

Protams, šāds uzsildīts steiks garšos ne gluži tāpat kā steiks tieši no grila, taču to būs patīkami ēst!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment