Randiņu trenere atklāja 4 veidus, kā piesaistīt vīrieša uzmanību!

Izrādās, pietiek ar četrām pozām, lai piesaistītu vīrieša uzmanību!

Attiecību eksperte un iepazīšanās trenere no TikTok kanāla ar segvārdu @patricia.cnr , kurai ir vairāk nekā pusotrs miljons sekotāju, parādīja un pastāstīja, kas ir “ķermeņa valoda” un kā to izmantot sievietēm, lai piesaistītu vīriešu uzmanību ar četriem vienkāršiem paņēmieniem. Pēc ekspertes domām, šīs vienkāršās kustības un pozas var “uzkurināt” vīriešus.

Eksperte norāda, ka “ķermeņa valodas paņēmienu pārzināšana palīdzēs vairot sieviešu pašapziņu un iemācīs viņām “būt interesantākām”.

Tāpēc Patrīcija savā TikTok kanālā atklāja sieviešu trikus, kā apburt ar skaistiem izliekumiem un apetīti rosinošām formām.

Pirmais Patrīcijas padoms ir gaužām vienkāršs: “Vai tev ir gurni? Izmanto tos! Kad tu staigā, šūpo gurnus!”

Otrkārt, stāvot kājās, veido s-veida pozu, kas izceļ figūru un var piesaistīt vīriešu uzmanību visam ķermenim – no matu galiņiem, līdz papēžiem! Lai to panāktu, vienu gūžas pusi pārvieto uz sāniem un nolaid pretējo plecu.

Treškārt, pareiza sēdēšanas poza! Ērti apsēdies un viegli sakrusto kājas! Šādi kājas izskatās daudz garākas, bet pati poza ir koķeti pavedinoša, bet tajā pašā laikā nav vulgāra!

Lasi vēl: Cik bieži ir jāmaina gultas veļa, pēc ekspertu domām, bet ko par to saka ierindas statistika?

Ceturtkārt, pieskaries savam plecam un atklāj kakla zonu! Šāda pozīcija izstaro pārliecību salīdzinājumā ar slēgtu sēdus pozu. Šis padoms noderēs, piemēram, dodoties uz restorānu. Patrīcija iesaka sievietēm ar vienu roku turēt ēdienkarti, bet otru novietot uz pleca, lai pievērstu vīriešu uzmanību ķermeņa augšdaļai.

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment