Trauku mazgājamās mašīnas tablete notīrīs cepeškrāsni labāk par visiem citiem līdzekļiem

Tīrīt cepeškrāsni vēl nekad nav bijis tik viegli!

Izrādās, ka trauku mazgājamās mašīnas tabletes ir lieliski noderīgas arī noturīgiem taukiem un netīrumiem visā virtuvē!

Pastāv vairākas idejas, kā notīrīt noturīgos traipus uz cepeškrāsns loga. Mēs esam mēģinājuši izmantot dabīgas sastāvdaļas, piemēram, etiķi, un esam izmēģinājuši arī stingrāku pieeju ar tērauda vates plāksnīti un spēcīgu attaukošanas līdzekli.

Abas metodes darbojās pietiekami labi. Taču daži cilvēki norāda, ka šis atjautīgais cepeškrāsns tīrīšanas triks darbojas vislabāk no visiem. Slepenais rīks? Trauku mazgājamās mašīnas tablete!

Viss, kas jums nepieciešams, ir trauku mazgājamās mašīnas tablete (vai divas) un bļoda ar siltu ūdeni. Tikai pārliecinieties, ka neatkarīgi no tā, kādu zīmolu lietojat, jūs iegādājaties presētas pulvera tabletes, nevis želejas kapsulas.

Lasi vēl: Trauku mazgājamās mašīnas tablete notīrīs cepeškrāsni labāk par visiem citiem līdzekļiem

Iegremdējiet tabletes siltā ūdenī. Turiet to pietiekami ilgi, lai tablete iesūktu nedaudz ūdens, bet ne pārāk ilgi, lai tā sāktu drupt. Pēc tam vienkārši izmantojiet tableti, lai noslaucītu cepeškrāsns stikla durvis, sūklis nav nepieciešams! Nolieciet tableti līdzeni un ar plaukstas starpniecību ar apļveida kustībām pārvietojiet tableti, lai notīrītu traipus.

Iemērciet tableti vēlreiz, ja tā sāk izžūt. Tā labi darbojas uz stikla, un ir efektīva arī uz cepeškrāsns durtiņu metāla daļas (bet, iespējams, būs jāpieliek nedaudz lielāks spiediens).

Lasi vēl: Tu būsi pārsteigts! 5 lietas, kuras var kompostēt, par kurām nezināji iepriekš

Trauku mazgājamās mašīnas tabletes ir izgatavotas no koncentrēta trauku mazgāšanas līdzekļa, un tas nodrošina, ka tās iznīcinās noturīgus taukus un padarīs jūsu traukus mirdzošus. Ir loģiski, ka šie spēcīgie tīrīšanas līdzekļi iedarbojas arī uz cepeškrāsns taukiem un ēdiena traipiem!

Tabletes lieliski noņem arī piecepušās ēdiena atliekas. Turklāt cietā pulvera tabletēm ir abrazīva virsma, kas palīdz notīrīt pielipušos traipus, bet ir pietiekami maiga, lai nesaskrāpētu cepeškrāsns stiklu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment