Viens produkts, kuru restorānos pievieno kotletēm maizes vietā

Kotletēm mēdz pievienot daudzas sastāvdaļas – maizi, kartupeļus, burkānus u.c. Bet ko darīt, ja kāds no tiem pēkšņi nav?

Bieži gadās, ka plānojat gatavot kādu ēdienu, bet kāda svarīga sastāvdaļa nav virtuvē. Piemēram, iedomājieties, ka esat plānojis vakariņās pagatavot kotletes, bet jums pietrūka maizes. Ar ko jūs to varat aizstāt?

Lasi vēl: Triks, kā neticami ātri un viegli atvērt burku

Labās kafejnīcās un restorānos pavāri reti kad izmanto maizi kā piedevu maltai gaļai, jo tā padara kotletes daudz blīvākas. Izrādās, ka ar šo uzdevumu lieliski tiks galā olu baltumi.

Rūpīgi atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem, jo dzeltenumi nekādā ziņā nav jāpievieno kotletēm. Pēc tam olu baltumi ir labi jāsakuļ ar mikseri līdz lielām baltām putām un jāpievieno maltai gaļai.

Lasi vēl: 10 brīnišķīgi un nebijuši veidi, kā izmantot svaigu piparmētru

Svarīgākais ir tas, ka ar šādu slepeno sastāvdaļu kotletes būs ne tikai sulīgas un maigas, bet tās arī būs gaisīgas un to konsistence būs patīkamāka. Olu baltums nepadara kotletes stingrākas un cietākas, bet rada apjomu, vienlaikus saglabājot gaļas sulīgumu. Un, kas ir ne mazāk svarīgi, šādās kotletēs būs mazāk kaloriju!

Noteikti izmēģiniet šo triku, un jūs turpmāk gatavosiet tikai tā!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment