5 problēmas, kas var rasties organismam, uzņemot pārtikas piedevas Posted on 14/06/2015 by MārtinsRelated PostPēkšņa nauda – likteņa dāvana; Mantojums, loterijas laimesti, negaidīta dāvanaBiezpiena plācenīši: 6 padomi, lai izdotos garšīgi! (+ Recepte)Produkti, kurus noteikti nevajadzētu ēst pirms gulētiešanas! Vai tu to vispār zināji?Kefīrs + maltā gaļa. To ir vieglāk pagatavot nekā belašus, taču garša nav sliktāka. Ēdiens, ko var pagatavot ikviensVIDEO: Gaišā dienas laikā netālu no Mazsalacas privātmājas pagalma ienāk viens no bīstamākajiem plēsējiem. Ar trīcošām rokām nofilmēju redzēto … Pārtikas piedevas- ķīmiskas vielas, ko izmanto produktu gatavošanā, lai uzlabotu garšu, smaržu, krāsu un lai uzlabotu sātīguma sajūtu vai arī lai paildzinātu derīguma termiņu produktiem – tas viss var nodarīt tavam organismam pāri. Spied tālāk, lai iepazītos ar raksta saturu.Tālāk1 no 2 Iesaki šo rakstu citiem!