Kas var būt gardāks par svaigi pagatavotu ēdienu, kas papildināts ar aromātiskiem garšaugiem.
Lielveikalos svaigus garšaugus var iegādāties jebkurā gadalaikā. Tomēr šāda pirkuma izmaksas nebūs mazas, un garšaugu garša nebūs tik laba kā vasarā.
Lai aromātiskos garšaugus varētu izmantot visu gadu, vienkārši sasaldējiet tos olīveļļā. Tas saglabās to garšas īpašības. Turklāt saldēti garšaugi nezaudē savas priekšrocības, tie saglabā visas uzturvielas.
VIDEO:
Vēl viena šīs metodes priekšrocība ir tā, ka nav jātērē laiks garšaugu atkausēšanai: tos var izmantot kā ledus gabaliņus.
Lai uzzinātu, kā sasaldēt garšaugus olīveļļā, ej uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- “Es jums apsolu!”: komponists Raimonds Pauls ceremonijā sasmīdina pat prezidentu, zināms, ko viņš teica (+ VIDEO)
- Šīs 4 zodiaka zīmes pēdējā laikā jutās “ne visai”, taču drīz viss nostāsies savās vietās
- Braucu lietainā laikā caur Cēsīm un pamanīju ceļmalā vecu vīru, apstājos: tajā brīdī pat nezināju, ka tieši tad viss sāksies
- No 2026.gada 1.jūlija Latvijā stāsies spēkā ”cukura nodoklis” – kā tas ietekmēs mūsu maciņus
- Purvciemā kaimiņiene Anna vienmēr man nesa pīrādziņus, bet tad es paskatījos savā videonovērošanas kamerā kas patiesībā notiek
- Kāpēc šajā dienā uz galda jānoliek šis ēdiens: 20. novembra ticējumi, kas piesaista veiksmi un ģimenes laimi uz visu nākošo gadu








