Vistas sirdis ir ne tikai veselīgs blakusprodukts, bet arī garšīga sastāvdaļa salātu un dažādu uzkodu pagatavošanai.
Ar tām jebkurš ēdiens iznāk vienkārši garšīgs. Pat vienkārši salāti iemirdzēsies jaunā garšā.
Sastāvdaļas:
500 g vistas sirsniņas
1 sīpols
1 tējkarote sāls
1 tējkarote cukurs
1 tējkarote 9% etiķa
3 vistas olas
70 grami cietā siera
Garšaugi
Sāls, pipari pēc garšas
Majonēze
Par pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc padomjlaikos segas pārvalkus šuva ar rombveidīgu izgriezumu centrāby Rinalds Bergmanis
- Šie augi ir baisi ienaidnieki – ko nekad nevajadzētu stādīt blakus tomātiemby Anete Vītola
- Vācu aitu suns rēja uz metāla lūku ielas vidū: garāmgājēji bija samulsuši, ieraugot, kas slēpjas lūkas iekšpusēby Sandra Ločmele