Draugi brīnās, kāpēc mans vecais dīvāns vienmēr izskatās kā jauns. Es parādīšu vienkāršu padomju triku, kā to ātri un viegli notīrīt

Mūsdienās ir ļoti daudz tīrīšanas līdzekļu, kas paredzēti tieši mīkstajām mēbelēm. Dažāda veida aerosoli, šķidrumi, putas patiešām lieliski notīra mīkstās virsmas.

Taču es zinu vienu noslēpumu, kas tika izmantots padomju laikos. Vienreiz izmēģinājusi, es nekad to vairs neaizmainīšu pret neko citu. Un manas mīkstās mēbeles patiešām izskatās kā jaunas.

Kas jums nepieciešams

Jums būs nepieciešams ļoti vienkāršs rīks, kas ir katram pieaugušam vīrietim. Tās ir skūšanās putas.

Padomju laikos, kas varbūt atceras, bija tādas īpašas tulbiņas. Iespējams, arī tagad šādas lietas tiek izmantotas – vismaz es reiz redzēju šādas lietas pārdošanā.

Tātad daudzas saimnieces šīs lietas no savu vīru skapjiem nēsāja līdzi visu laiku. Skūšanās putas lieliski noder stikla un spoguļu tīrīšanai, īpaši vannas istabā, lai tie nesvīst. Un putas tika izmantotas arī mīksto mēbeļu tīrīšanai.

Mūsdienu kosmētika ir vēl labāka. Tā pilnībā attaisno savu nosaukumu – tūbiņas vai pudelītes galā jūs saņemat tieši putas, nevis krēmam līdzīgu vielu (kā agrāk), kas vēl līdz noteiktam stāvoklim ir jāsaputo.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu kā lietot

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment