Sieviete zaudēja 45 kilogramus, pateicoties 5 vienkāršiem noteikumiem, kas palīdzēs ikvienam

 

Nisa Grauna ir divu bērnu māte, kura pēc dzemdībām pieņēmās svarā. Viņa mēģināja sēdēt uz diētām, bet zaudēt svaru un nostiprināt svaru viņai palīdzēja tikai 5 vienkārši noteikumi.

Kā zaudēt svaru ātri un bez ciešanām, stāsta Newsweek.

Viņa dzemdēja un pieņēmās svarā – stāsts par sievieti, kura nolēma zaudēt svaru.

Grauna stāsta, ka pēc pirmajām dzemdībām viņas svars palielinājās. Sieviete svēra 111 kilogramus, un ierastās diētas viņai vairs nepalīdzēja. Turklāt viņai tika diagnosticēts diabēts, tāpēc liekā svara jautājums vairs nebija estētisks, bet svarīgs no veselības viedokļa.

 

“2013. gadā pēc pirmā bērna piedzimšanas es svēru 111 kg. Lai gan biju ievērojusi diētu, zaudējot tos pašus 10-20 kg, šoreiz man vajadzēja zaudēt vairāk nekā 45kg….. Vairāk nekā 25 gadu laikā es beidzot iemācījos, kā zaudēt svaru un noturēt to pastāvīgi, atsakoties no modīgām diētām. Es uzlaboju savu gremošanu un izveidoju savu uzturu, balstoties uz īstu pārtiku. Pēc otrās grūtniecības es sasniedzu savu sākotnējo mērķi – gada laikā zaudēt 45 kg svara. Tagad man ir 5 ikdienas paradumi,” atklāja sieviete.

5 svara zaudēšanas noteikumi

 

Sāciet dienu ar fiziskām aktivitātēm. Palīdziet savam ķermenim pamosties, veiciet vieglu iesildīšanos, pastaigājieties pa māju vai vienkārši vingrojiet guļamistabā. Sieviete, kura ir zaudējusi 45 kilogramus, iesaka nemeklēt attaisnojumus, bet atrast 10-15 minūtes fiziskām aktivitātēm.

Pončikiem – nē, olbaltumvielu produktiem – jā! Izvērtējiet savu ikdienas uzturu un pārstrādājiet to tā, lai katrā ēdienreizē ēdienos būtu daudz olbaltumvielu produktu. Pat brīvdienās neļaujiet sev lietot daudz ogļhidrātu.

 

“Olbaltumvielas ir barojošākais makrouzturviela, un tas nozīmē, ka, jo vairāk olbaltumvielu apēdat, jo mazāk kaloriju patērējat dienas laikā. Olbaltumvielas ir svarīgas arī tāpēc, ka to uzņemšana palīdz saglabāt un veidot muskuļus. Jo vairāk tīras muskulatūras jums ir, jo augstāka ir jūsu vielmaiņa,” norādīja sieviete.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment