Uz kura pirksta jānēsā gredzens, lai vēlēšanas piepildītos

Gredzeni nav tikai rotaslietas, ko mēs valkājam kā aksesuāru.

Gredzeni ir arī veids, kā virzīt enerģiju pareizajā virzienā. Mūsu pirksti ir enerģijas centru (čakru) projekcija, kas atrodas uz ķermeņa.

Tas nozīmē, ka, uzvelkot gredzenu uz noteikta pirksta, mēs varam aktivizēt vienu vai otru mūsu dzīves jomu.

Ja jūs interesē, kā to izdarīt, lasiet tālāk.

Pirmkārt, es jums pastāstīšu, kā no jebkura parasta gredzena izgatavot talismanu.

KĀ SAGATAVOT GREDZU:

Paņemiet jebkuru gredzenu. Šiem nolūkiem varat iegādāties jaunu vai paņemt jau esošo. Jebkurā gadījumā mēs to vispirms notīrīsim un tad liksim darbā.

1. Ievietojiet gredzenu saldētavā. Vēlams uz visu nakti vai vismaz uz pāris stundas.

2. Ievietojiet gredzenu sālī. Var likt bļodā vai maisiņā. Ieliekam uz pāris stundām vai dienu. Pēc tam noskalojiet sāli tualetē vai izlietnē. Nelietojiet to. Tas noņem atpakaļ visu negatīvo, kas iepriekš uzkrāts uz gredzena, kas nozīmē, ka mums tas nav vajadzīgs.

3. Turiet gredzenu tekošā ūdenī. Vēlams vismaz 15 minūtes. Ja iespējams, labāk dabiskā avotā – piemēram, upē vai strautā. Ja tas nav iespējams, dariet to pašu mājās vannā vai izlietnē.

4. Un pēdējais posms ir tīrīšana ar uguni. Iedegsiet liesmu un vairākas reizes izlaidiet gredzenu caur liesmu. Pietiks ar 9-18 piespēlēm.

Tagad mūsu gredzens ir iztīrīts un gatavs darbam ar jums.

Kā to uzlādēt, lai tas darbotos tieši tā, kā nepieciešams?

KĀ UZLĀDĒT GREDZU DARBAM:

Paņemiet adīšanas diegu. Var izmantot jebkuru krāsu, bet, ja vēlme ir saistīta ar mīlestību, tad labāk ir sarkana, un ja ar naudu, tad zaļa.

Aptiniet diegu ap gredzenu kā pamatni, lai ap gredzenu iegūtu bumbiņu. Kamēr tu tini, pasaki savu vēlmi sev. Kā tieši to pareizi formulēt.

Kad esat aptījis visu bumbiņu ap gredzenu, jūs sākat tīt jaunu, attinot to. Rezultātā jūs iegūsiet jaunu veselu bumbiņu un gredzens tiks atbrīvots no iepriekšējās bumbas. Šajā procesā jūs arī izrunājat savu vēlmi.

Lasi vēl: “Zvaigznes ir tavā pusē”: oktobra veiksme uzsmaidīs 3 zodiaka zīmes pārstāvjiem

Tagad jūsu gredzens ir gatavs. Jūs varat izmantot diegus jebkuram mērķim, bet, ja vienu no tiem sasienat un nēsājat, tas jums piešķirs papildu spēku.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment