Es līdz mirdzumam izmazgāju visu virtuvi, vannas istabu un pat veļu ar vienu un to pašu līdzekli. Kā atrisināt ikdienas problēmas, izmantojot tikai 1 līdzekli

Kā jūs domājat, vai dabā ir tāds maģisks līdzeklis, kas atrisinātu vairākas problēmas vienlaikus? Vai tas var izbalināt lietas, pārvērst santehniku ​​sniegbaltā spīdumā un padarīt virtuves virsmas mirdzošas?

Var šķist, ka tas ir tikai mīts par mājsaimnieces laimīgo dzīvi. Bet tu kļūdies! Šāds līdzeklis patiešām pastāv, un man ir recepte, kā to pagatavot.

Es iesaku jums iepazīties ar šo “maģisko” recepti!

Sākumā ņemsim parasto sinepju pulveri, acīmredzot visnegaidītāko sastāvdaļu. Jums vajadzēs divas ēdamkarotes šī pulvera.

Nākamā sastāvdaļa ir cepamā soda. Pievienojiet vienu ēdamkaroti sodas.

Tagad mums ir nepieciešams trauku mazgāšanas līdzeklis, piemēram, Fairy vai šķidrās ziepes. Mums vajadzēs 50 ml šī šķidruma.

Neaizmirsīsim par 9% etiķi, pievienojot vienu ēdamkaroti. Tomēr nebaidieties, ja redzat bagātīgas baltas putas – tā ir normāla reakcija.

Un ķirsītis uz kūkas būs amonjaks, divas ēdamkarotes.

Pēc visu sastāvdaļu sagatavošanas tās rūpīgi jāsamaisa. Iegūtā pasta sinepju pulvera dēļ būs brūnā krāsā.

Tomēr, strādājot ar šo pastu, jāievēro piesardzības pasākumi, jo sinepes var negatīvi ietekmēt ādu. Tāpēc vienmēr izmantojiet gumijas aizsargcimdus.

Lai apskatītu, kā var izmantot šo apbrīnojamo pastu, ejiet uz nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment