Šādus kāpostus ļoti ātri apēd, tāpēc labāk tos gatavot nelielās porcijās, lai vēlāk varētu pagatavot jaunu krājumu.
Šogad kāposti ir devuši labu ražu, tāpēc, ja nezināt, kur likt pāris kāpostus, iesakām tos skābēt. Tas ir ļoti garšīgs ēdiens, kas ir īsts vitamīnu dārgums, turklāt tam ir ļoti spilgta garša. Recepte ir ļoti vienkārša, un tā derēs pat iesācējiem kulinārijā.
Sastāvdaļas:
2 kg kāposti
2-3 lieli burkāni
1 biete
1 ķiploks
Sālījumam 1 litram ūdens:
1 glāze augu eļļa
2/3 glāzes etiķis (9 % )
2/3 glāzes cukurs
2 ēdamkarotes sāls
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Veikalā sastapu vīrieti ar ratiem, kas piekrāmēti pilni ar maizes klaipiem – samulsu ne pa jokam, bet tad uzzināju, ko viņš ar tiem daraby Sandra Vīgante
- Izskan nepatīkama ziņa veikala ”Mere” klientiem – vai tas Latvijā pārtrauks darbībuby Sandra Vīgante
- Veselības eksperts izskaidro, kāda kondicioniera temperatūra ir pati sliktākā, bet kāda ir labākāby Sandra Vīgante