Gaidot viesus, nolēmu šoreiz svētku galdā celt dārzeņu uzkodu, pievienojot tai Tonkatsu mērci.
Šā partikas produkta izcelsmes valsts ir Japāna, bet tas ieguvis popularitāti arī citur pasaulē. Tonkatsu garšas ziņā ir līdzīga labāk zināmajai Vorčesteršīras mērcei.
Ja tev patīk dārzeņu kombinācijas ar saldskābu garšu un esi Āzijas virtuves cienītājs, domāju, ka šāda uzkoda būs tieši tavā gaumē.
Sastāvdaļas:
300 grami kabaču;
400 grami baklažānu;
1 paprika;
1 sīpols;
1 burkāns.
Mērču maisījums:
3 ēdamkarotes Tonkatsu mērces;
3 ēdamkarotes sojas mērces;
1 tējkarote citronu sulas;
2 ēdamkarotes augu eļļas;
1 tējkarote medus.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Šīm automašīnām Latvijā varētu tikt liegta gan tehniskās apskates iziešana, gan arī piedalīšanās ceļu satiksmēby Sandra Ločmele
- Agrā rītā mežā fotogrāfs Saldus novadā sastopas ar elpu aizraujošu skatu (ar VIDEO)by Rinalds Bergmanis
- Likumsargi atgādina, ka no 1.maija ar šādi aprīkotu automašīnu uz Latvijas ceļiem ir aizliegts atrastiesby Sandra Ločmele