Kāpostu uzkoda: amerikāņu salātu klasika

Šie vienkāršie salāti ir vieni no populārākajiem Amerikā, un tie labi sader gan ar gaļu, gan zivīm.

Iespējams, jūs šos salātus esat nogaršojuši KFC ēstuvēs, taču tos gatavo visā ASV kā neatņemamu piedevu gaļai.

Salātos, ar kuru recepti dalāmies, ir nepieciešami baltie un sarkanie kāposti, burkānu un sarkano sīpolu maisījums. To visu pārlej ar mērci, kuras pamatā ir majonēze, sinepes un neliels daudzums etiķa.

Šie salāti lieliski sader ne tikai ar gaļu un zivīm, bet arī ar kartupeļiem. Turklāt kāposti ir garšīgs dārzenis ar lieliskām uzturvērtības īpašībām.

Sastāvdaļas:

1/4 baltā kāposta

1/4 sarkanā kāposta

1/2 sarkanā sīpola

1 burkāns

3 ēdamkarotes majonēzes

1 ēdamkarote Dižonas sinepes

1 tējkarote baltvīna etiķa

Šķipsniņa cukurs

Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment