Spoguļdatums 11.11. 2023 atvērs kosmisko portālu: prognoze visām zodiaka zīmēm

Tuvojoties 2023. gada 11.11, mūs aicina debesu enerģiju simfonija. Šis nozīmīgais notikums ir gatavs izplatīt savu ietekmi visā zodiakā, neatstājot nevienu zīmi neskartu no tā pārveidojošā spēka.

Skaitļi ir Visuma valoda, un, kad tie parādās secīgi, tie čukst dziļākas kosmiskās kārtības noslēpumus. Tiek uzskatīts, ka skaitļu secības jeb “eņģeļu skaitļi” nodod īpašas vibrācijas nozīmes un vēstījumus no garīgajām jomām.

11.11 notikumu atkārtošanās tiek uzskatīta par svarīgu garīgo izraisītāju, kas pamodina kosmosā lielu enerģiju.

Portāls 11.11 ir vārti uz paaugstinātu apziņu un garīgo pamošanos. Tiek uzskatīts, ka šis portāls, kas notiek 11. mēneša 11. dienā, atver kanālu kosmisko enerģiju pieplūdumam, ļaujot veikt dziļas personīgās un planētas pārmaiņas.

Astroloģiski  11.11 darbojas kā pārmaiņu katalizators, paātrina personīgo izaugsmi un uzlabo intuitīvo izpratni. Katra zodiaka zīme šo enerģētisko uzliesmojumu piedzīvos atšķirīgi, vadoties pēc sava unikālā debesu plāna.

AUNS

Auns, tavs nepielūdzamais gars sastapsies ar dzirksteli, kas nepieciešama, lai aizdedzinātu tavus projektus un centienus. Portāls 11.11 ir jūsu debesu kalve, kur jūsu gribas izejvielas tiek pārveidotas par sasniegumu ieročiem.

Lietojot šo ugunīgo impulsu, atcerieties, ka attīrošā liesma var arī patērēt; savaldiet savas darbības ar tālredzību.

Šis portāls ne tikai čukst, bet rūc ausīs aicinājumu pēc drosmes, Auns. Ir pienācis laiks aptvert visas savas kaislības un virzīt savu iekšējo karotāju.

Jūsu iekšējā drosme atradīs jaunus veidus, kā izpausties, un jums, iespējams, būs jākļūst par līderi, jāievieš jauninājumi vai jāceļ jauni ceļi ne tikai sev, bet arī tiem, kas jums seko. Jūsu parādītā drosme tagad izgaismo bākas turpmākajām uzvarām.

VĒRSIS

Vērsim portāls 11.11 atklāj spēcīgas izpausmes periodu. Jūsu sapņi aicina iesēt kā sēklas jūsu realitātes auglīgajā augsnē. Ir pienācis laiks attīstīt pacietību un uzticību, augot.

Pārpilnība, ko meklējat, nav tikai materiāls, tā ir bagāta ar kvalitāti un gandarījumu. Atbalstiet savus nodomus ar apzinātu rīcību un vērojiet, kā jūsu darba sēklas uzzied rītdienas dārzos.

Pārmaiņu kūstošajās enerģijās, Vērsis, tu esi akmens upē, nesatricināms un rāms. Portāls var saburzīt ūdeņus ap tevi, bet tavs uzdevums ir nostāties, atrast stabilitāti savās patiesībās un vērtībās.

Iesakņojot sevi dziļi, jūs sniedzat patvērumu un stabilitāti ne tikai sev, bet arī apkārtējiem, kas ir noķerti pārvērtību straumēs.

DVĪŅI

Dvīņi, portāls 11.11 atver dialogu starp jūsu daudzpusīgo Es un Visumu. Kā dualitātes meistaram jūsu uzdevums ir līdzsvarot smadzeņu domu un aprakto emociju virpuli.

Šis periods liek jums skaidri formulēt savu iekšējo patiesību un ar līdzvērtīgu nodomu klausīties savas dvēseles čukstus. Līdzsvars, ko sasniegsiet tagad, būs kompass, kas vadīs jūs cauri nākotnes notikumu labirintam.

Jūs esat kosmisks vēstnesis, Dvīņi, un portāls 11:11 uzlabo jūsu lomu šajā universālajā dialogā. Jūsu vārdiem, kas piesātināti ar zvaigžņu spēku, ir spēks iedvesmot, dziedināt un vienot.

Ieejiet šajā sarunā, saprotot, ka jūsu komunikācija ir tilts starp pasaulēm, ideju kanāls un pārmaiņu katalizators.

VĒZIS

Vēzis, kamēr Mēness pārvalda jūsu iekšējo jūru paisumus, portāls 11.11 ienes paisumu jūsu emocionālajos krastos. Jūs atklāsiet, ka jūsu spēja rūpēties paplašinās ne tikai pret citiem, bet arī sevī.

Tieši šo dziļo ūdeņu bēgumos un bēgumos jūs atklāsiet gudrības pērles par savu ceļu un mērķi. Izmantojiet Mēness enerģiju, lai pārvaldītu savas emocijas, kad tās pieaug un krīt, jo tās ir straumes, kas virza jūsu garīgo trauku uz priekšu.

Tavs svētnīcas instinkts, Vēzis, kļūst spēcīgāks portāla 11.11 ietekmē. Debesu paisumā jūsu uzdevums ir būt par emocionālo svētvietu sargātāju sev un saviem mīļajiem.

Stiprinot savas sakrālās telpas sienas ar mīlestību un līdzjūtību, atcerieties, ka šīs svētnīcas ir paredzētas ne tikai patvērumam, bet arī sirds atjaunošanai un svinēšanai.

LAUVA

Lauva, saulei ejot pāri debesīm, portāls 11.11 izgaismo tavu ceļu ar pārpasaulīgu mirdzumu. Jūsu ceļojums nav vientuļš; tava gaisma kalpo kā bāka citiem.

Ejot savu dievišķo ceļu, portāls uzlabo jūsu iedzimto spožumu, izceļot jūsu talantus un mudinot dalīties tajos ar pasauli. Jūsu izstarotais siltums var būt pacilājošs un iedvesmojošs, tāpēc spīdiet ar nodomu un mērķtiecību.

Šī sezona ir nobriedusi jūsu radošuma dārza audzēšanai, Lauva. Jūsu pārliecība uzplaukst kopā ar jūsu radošajiem centieniem, krāsojot pasauli ar dinamiskiem triepieniem.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes pēc 2023. gada 13. novembra būs likteņa zīmēs. Un no vienkāršiem cilvēkiem viņi kļūs par karaļiem

Lasi arī: Aizdevu daudzbērnu māmiņai pašdarinātu kostīmiņu. Bet man sažņaudzās sirds, kad redzēju, ko viņa ar to izdarījusi!

Ļaujiet 11.11 portālam jūsu radošo meklējumus piepildīt ar spēles un krāšņuma sajūtu. Atcerieties, ka jūsu darbi ir jūsu dvēseles uguns atspulgs; rūpējies par viņiem, un viņi apgaismos pasauli.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Leave a Comment